Homeopati

Homeopat och Biopat?

2017-06-21 13:17 #0 av: emma_skane

Hej!

Ni som har varit hos naturläkare, homeopat el biopat.. Har ni  fått några svar eller läkemedel?  Vad sökte ni för? Vilka metoder användes?  Blev ni hjälpta? 

Jag besökte en för första gången igår och jag fick homeopatsika läkemedel som ska boosta mitt immunförsvar, efter att ha gjort en blod och funktionsanalys. Jag såg att medicinerna är registrerade hos läkemedelsverket.   

En viss oro finna  dock alltid hos mig när man ska ta ny medicin.. även om dessa är rena former från växt-djur och mineralriket. Jag frågade om dom kunde krocka med mina mirtazapin till kvällen men det såg hon inte som några problem.

Anmäl
2017-06-21 13:22 #1 av: Maria


/Maria

 

Anmäl
2017-06-21 13:35 #2 av: Magi-cat

#0 Om det är homeopatika du får är det nog inga problem vad läkare beträffar, för det är sockerpiller enligt deras sätt att se.

Får du örter av något slag måste du konsultera och stämma av med din läkare. Vissa kan interagera med mediciner.

Därför är det bäst att vara försiktig.

Hjärta "...the beginning of wisdom, is, "I do not know" (Data)

Anmäl
2017-06-21 18:49 #3 av: Roe Deer

Jag är uppvuxen med en homeopat till mor, varpå jag alltid fått i mig homeopatiska läkemedel, de innehåller dock mjölksocker i små doser,  i alla fall de jag testat (bra att veta om man är allergisk).  

Jag har alltid tyckt att de har hjälpt mig bra. 

Anmäl
2017-06-27 14:31 #4 av: Annielle

Berätta gärna hur det går för dig med homeopatin! Glad

Var dig själv, det finns redan så många andra.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.