Annons:

Välkommen till Alternativbehandlingar iFokus!

Sajten Alternativbehandlingar fokuserar på visdom och kunskap inom alternativbehandlingar, men vi vill också lyfta fram alternativa läkemedel och kosmetika som framställts av örter. Därför tar vi gärna emot tips och råd inom dessa områden.

Inom alternativmedicinen ser man till hela människan när man ställer diagnos. Det är alltså både kropp, själ och ande som skall vara balans. Sajten har därför alltmer kommit att handla om Alternativ hälsa, där vi lägger tyngdpunkten på själens mående. Mår själen bra så avspeglar det sig alltid i en fysiskt stark kropp.

Din kunskap och erfarenhet kan hjälpa, även för dig som behöver hjälp.

Vi har några regler som vi fullföljer samt sunt förnuft. Tänk på att vi på sajten inte är läkare, väljer du att använda tips som kan påverka din medicinering eller behandling rådfråga en läkare först. Vi sprider naturligtvis inga konspirationsteorier här på sajten.

😃Håll en trevlig ton.
😢Inga svordomar, kränkande kommentarer eller hot mot någon.
GråterHar du en depression, cancer, självmordstankar (finns länk till hjälplinjen), lunginflammation, sköldskörtelsjukdom eller liknande sjukdomar som kan bli/är livshotande skall du vända dig till din/en läkare eller ringa 1177 och vid akuta behov ringa 112. Även om det finns alternativa behandlingar för detta så bör de tas hand om experter på just detta området. Det är inte heller tillåtet att ge healing eller annan alternativ behandling till barn under 8 år, se lag eller en samling av lagarna (flera paragrafer samlade) här.
SkrattarDet är okej att diskutera förebyggande syfte med alternativa behandlingar.
GråterSjukdomar som kan vara livshotande eller skadliga för djur diskuteras inte. Har ett djur en sjukdom ska denne behandlas hos en veterinär.
SkrattarVi diskuterar gärna djur och alternativa behandlingar när det gäller päls, hälsa, kost, diet, behandling.

Godkänner du reglerna är du hjärtligt välkommen som medlem hos alternativbehandlingar iFokus! Vi ser fram emot att få lära känna dig. 😉