Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Akupressur Akupunktur Alt medicin - djur Andligt Aromaterapi Ayurveda Balsam för själen Blogg trådar Egen erfarenhet av alt beh Fysioterapi/smärtlindring Gamla huskurer Gott och nyttigt - Receptsamling Healing Homeopati Husapotek/Huskurer Hälsokost - Kosttillskott Inredning/feng shui Klotterplanket Kreativa hantverkstråden :) Massagetekniker Musik till avkoppling Naturlig hudvård Off Topic Presentationer/medlemmar Qi Gong Temaveckor Tips & Trix Tävlingar Vår prunkande trädgård Våra djur Vårda själen Web shopen Yoga Zonterapi Öronakupunktur Örter Örtkosmetik Örtmediciner Övrigt Secondhand trådar Övningar Shamanism
Övrigt

Gott Nytt År!

2010-12-31 15:57 #0 av: Tuva-Lena

Nu går vi ett nytt år till mötes och lägger det gamla 2010 till handlingarna. Vad hände egentligen under året..?

...och vad vill Du göra av det nya året 2011?!Tungan ute

Ta dig en kort funderare och berätta för oss här i tråden om dina viktigaste ögonblick under 2010. Ta dig sedan en ny funderare för att se om du kan använda dessa ögonblick för att utvecklas vidare under det nya 2011!Glad Vad har du på lut inför det nya året..?

Ingen kan se in i framtiden, ingen kan berätta exakt vad den kommer att föra med sig, men man kan påverka en del om man förbereder sig och lägger upp en strategi eller har en röd tråd att följa..

Vad vill du med det nya året? Berätta! Låt fantasin flöda eller låt din inneboende kraft komma fram ur gömmorna. Utmana! Cool

Jag och mina medarbetare vill med de här orden önska alla medlemmar ett riktigt Gott Nytt År! Kyss

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2010-12-31 20:55 #1 av: MaMaMade

Börjar med vad som blev de viktigaste ögonblicken för mig under 2010. Jag fick jobb i sista sekunden, bra jobb dessutom. Jag fick bevis för att det finns ngt stort som hjälper. Jag mötte mänsklig godhet i oanad mängd, det finns hopp!

Återkommer ang de andra punkterna. Nu ska jag se "Grevinnan och betjänten". Glad

Jag vågar inte göra några löften men kommer att fokusera på jobbet. Massageutbildningen i mars kommer jag inte att ha råd med så den får ligga på is ytterligare ett år...om inte det råkar ramla in ngt på kontot, dagens kort sa ngt om pengar som ska göra mig mer el mindre oberoende. Det låter ju väldigt trevligt! Flört

Håller tummarna o ber för att bestämmelserna när det gäller utbildning ska gynna Guben. Han har frågat om AF kan ge honom en kurs gällande chaufförsyrket. Den skulle ge honom lite extrapoäng när han söker jobb. Hoppas att han ska få den trots att han bara stämplat i ett halvår.

Jag tänker ägna mkt tid åt trädgården i sommar o inte så mkt åt mina andra hobbies. Som jag sa till Guben i afton; jag mår bra när jag vet att frysarna är fyllda med odlat, jagat o fiskat. För skiter det sig en månad vet jag iaf att vi har mat. Trygghet helt enkelt! Dessutom stärker det själen när man ser att det växer...o kroppen; *godis*! Glad

Jag hoppas få träffa några AB:are IRL...när, var o hur återstår att se. Jag hoppas orka läsa lite nyttiga böcker o reflektera över dem. Jag ska försöka att bli en bättre, piggare o gladare mamma. Tja, kommer inte på ngt mer just nu. Får väl återkomma i frågan.

Anmäl
2010-12-31 22:24 #2 av: [Jeremina]

Jag önskar det samma och ber att få återkomma om att skriva om dessa ögonblick och upplevelser Flört

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.