Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Akupressur Akupunktur Alt medicin - djur Andligt Aromaterapi Ayurveda Balsam för själen Blogg trådar Egen erfarenhet av alt beh Fysioterapi/smärtlindring Gamla huskurer Gott och nyttigt - Receptsamling Healing Homeopati Husapotek/Huskurer Hälsokost - Kosttillskott Inredning/feng shui Klotterplanket Kreativa hantverkstråden :) Massagetekniker Musik till avkoppling Naturlig hudvård Off Topic Presentationer/medlemmar Qi Gong Temaveckor Tips & Trix Tävlingar Vår prunkande trädgård Våra djur Vårda själen Web shopen Yoga Zonterapi Öronakupunktur Örter Örtkosmetik Örtmediciner Övrigt Secondhand trådar Övningar Shamanism
Avslappning/Återhämtning

Temadag "Andligt" 3 december!

2009-11-27 23:00 #0 av: Tuva-Lena

Torsdag den 3 december arrangerar vi en temadag med själen i fokus. Alla vet ju hur viktigt det är att själen också får sitt för att kroppen skall må bra. ( Bilden har vi fått låna av Spanaren - mästerfotografen här på AB..;)

Så här första veckan i advent skall vi varva ner egentligen, men hur många hinner det så här i juletider? Här på forumet går vi mot strömmen den här dagen och arrangerar en temadag kring själens mående.

Vi har ett samarbete samma dag med två andra sajter, dels healing.ifokus och en annan sajt som skall lanseras i dagarna , så torsdagen kommer att bjuda på flera överraskningar!

Vad sägs om att få personlig vägledning genom tarotkort till exempel? Eller vore det inte roligt att få en personlig avläsning, och ett besök av någon kär vän eller anhörig från andra sidan? Spännande, eller hur? Glad

Vi funderar vidare på andra aktiviteter, men redan nu så flaggar vi för att ni bokar in dagen för att inte missa vårt spännande tema.

Vi återkommer med schema för dagen och de andra aktiviteterna så fort vi har klubbat allting.

Har du önskemål om vad du skulle vilja ta upp den dagen, eller om du själv kan bidra med nåt, så tveka inte att höra av dig!

Väl mött på torsdag go'vänner! Kyss Och en riktigt glad advent önskar vi Er!

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2009-12-03 09:32 #1 av: chik

Tack!!

Lena.P är jag i verkliga livet.

Anmäl
2009-12-03 11:00 #2 av: JILE

Åh vad bra och intressant Tuva-Lena ska in och kolla idag.

kram Jile

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.