Övrigt

Aqua Detox

2008-11-21 20:36 #0 av: korseett

Att sitta med fötterna i fotbad och bli bra i kroppen, går det? Funkar det? Ja det gör det. Läs mer i artikeln.

Behöver jag detta, har jag gifter i kroppen ?

Hur mycket ?

 Svaret på första frågan är säkert ja för alla, hur mycket går inte att svara på, men betydligt mycket mera än vad tidigare generationer hade. Bara på några decennier har mängden av kemiska ämnen mångfaldigats, och vi är utsatta för kemikalier dagligen runt omkring oss, i huset, på kontoret, i bilen och även i naturen.  

En "vanlig" amerikan undersöktes 2006 i en test där man tittade efter 320 kemiska ämnen, 165 av dessa ämnen hittades i kroppen i olika doser. Här hittades 10 av 17 olika dioxiner,

16 av 26 pesticider, 7 av 7 testade ftalater, pbde (bromerade flamskyddsmedel)  plus metaller inkl kvicksilver och en hel del annat.

Av 82000 olika kemikalier som används i USA har endast 25 % testats och varje år beräknas 1700 nya ämnen komma till, 90 % godkänns utan tester.  

Ingen vet hur detta påverkar oss som individ, men många sjukdomstillstånd anses åtminstone delvis bero på att kroppens organ inte kan arbeta korrekt och funktionellt när det är för mycket som stör organen. Dels är det syra-bas balansen som oftast inte är optimal på grund av våra vanor, dålig mat, för lite motion, stress etc., och dels är det belastningar på organen beroende på mängden av toxiner i kroppen.  

Det är dessa problem som Aqua Detox kan hjälpa att minska eller eliminera.

Vad händer under behandlingen?

Aqua Detox maskinen består av tre komponenter - ett fotkar, en elektrisk styrenhet, och en coil. 

aqua 1.jpg

Enkelt uttryckt så placerar man fötterna i karet med angenämt varmt vatten och tillfogar lite saltlösning för att förbättra vattnets ledningsförmåga. När coilen sätts i vattnet och strömmen slås på så skapas en elektrolys - Aqua Detox fotbadet använder sig av vattnets elektrolys att frigöra negativa joner i hög koncentration i fotkarets vatten. Dessa negativa joner absorberas in i kroppen genom osmos, och resulterar i att kroppens vävnad och röda blodceller tillförs ny energi och syre.

Kroppen svarar med en förstärkt utsöndring av toxiner med hjälp av njurarna och levern, som får hjälp att bättre utföra sina funktioner. Utsöndring sker via urin, tarm och hud, både under och efter behandlingen, i normalfall under upp till 48 timmar efter badet, och mest genom urinen. En mindre del av toxinerna flyter ut i karets vatten, och utsöndringen fortsätter när kroppen rensar sig själv genom de naturliga vägarna.

Kroppens celler återfår sin naturliga balans och fungerar bättre.

Vattnet i karet färgas även utan att fötterna är i vattnet, detta är ett resultat av elektrolysen.

aqua2.jpg

Man bör ta 6-8 behandlingar under första månaden för att uppnå bäst effekt, aldrig oftare än varannan dag. Vid sjukdom bör frekvensen minskas, eller också väntar man med Aqua Detox baden, då kroppen behöver energi för att bekämpa sjukdomen.  

Vad kan du förvänta dig av Aqua Detox behandlingar? 

Sunda individer kan förväntas känna sig piggare, lättare, och må bättre. Många med smärtor av olika arter, svullna leder, fibromyalgi kan känna smärtlindring efter några behandlingar. Eksem förbättras i många fall. Lever och njurar får hjälp att lättare och effektivare sköta sina uppgifter - att eliminera slaggprodukter och toxiner.

Aqua Detox kan hjälpa med utrensning av tungmetaller inklusive amalgam, detta påskyndas genom att tillsätta 5-8 droppar sanum germanium i vattnet vid badet, apparaten bör sättas till 2,0 - 2,1 AMP. 

Vi utsätts idag hela tiden för toxiner i vår omgivning, mera än någonsin tidigare, då är det viktigt att kroppens celler renas från dessa toxiner för att behålla hälsan och motarbeta sjukdomar. Aqua Detox behandlingar hjälper till med just detta, en sund livsstil och hänsyn till näringsintag förstärker förbättringen.   

 Positiva effekter märks på flera områden:

  •  behandlingen verkar understödja njurfunktionerna mycket bra, då spår av ammoniak finns i vattnet efter behandlingarna
  • behandlingar utsöndrar skadliga fosfater som nästan eliminerats efter fem behandlingar
  • även efter den femte behandlingen så utsöndras ansenliga mängder nitrater, vilket indikerar att fler än fem behandlingar behövs för att rena kroppen från nitrater. 
  • Vitaliteten ökar redan efter en Aqua Detox behandling, mätningar visar på resultat mellan plus 24 och 47 % 
  • Under och efter Aqua Detox behandlingen ökar temperaturen i benen med mer än en grad C, detta indikerar en betydande förbättring i cirkulationen
  • Blodcellerna visar en klar förbättring redan efter en behandling, dom blir mera robusta, lever längre, och orenheterna som fanns före behandlingen har i stort sett försvunnit. Behandlingarna tillför cellerna energi och limiterar fria radikaler.

Aqua Detox behandlingen läker inga sjukdomar, och är ingen medicinsk produkt, behandlingen är ett säkert, effektivt och bekvämt sätt att minska eller eliminera toxiner och att återbalansera kroppens energifält och celler.  

När dom elektromagnetiska fälten är balanserade, så fungerar kroppens organ på ett bättre sätt. Det bioenergetiska fältet spelar en viktig roll i tillförseln av både syre och näring och utsöndring av avfallsprodukter. Med en kropp i bio-energetisk balans och fungerande celler kan kroppens organ fungera bättre. 

Vi har fått följande resultatbeskrivning från Suzanne Granström : 

Jag tänkte också delge lite egen forskning som jag har gjort på mina badande gäster. Jag använder QXCI-instrumentet och jag har hållit koll på mina patienters värden under tiden de har suttit i Aquadetox. Det jag har sett efter att ha kollat ca 25 personer är att på mer än 90 % av dem  har vitaliteten i cellerna ökad med upp till 80 %. Flera stycken har uppnått maxvärdet på cellvitaliteten som är 10. Då kanske de haft 3-4 när vi börjat. Jag har också sett att antalet upplagrade stresshormoner i blodet i så gott som samtliga fall har minskat med minst hälften. Dessutom har totalhälsovärdet sakta men säkert ökat med antalet fotbadsbehandlingar. Jag kan tillägga att QXCI också kan plocka fram ganska exakt vilka toxiner som finns i kroppen och där kan man förstås se att de sammanlagda toxinupplagringarna minskar. 

 

texten och bilderna är i sin helhet hämtade från www.aquadetox.se

Anmäl
2008-11-21 20:39 #1 av: korseett

Låång artikel! Glad

Jag har provat det här en gång och jag tror verkligen på att det fungerar. Jag har planerat in en kur framöver och även maken ska göra det.

Anmäl
2008-11-21 20:55 #2 av: Waara

Lång artikel, men intressant :) .. måste man göra det på salong, eller funkar det att göra hemma..?

Anmäl
2008-11-21 21:04 #3 av: korseett

Du kan köpa hem fotbadet och göra hemma, det var så damerna i här i Säffle gjorde och det spred sig så till slut startade de eget. Annars kan du gå in på deras hemsida för där kan man leta upp om det finns i närheten så man kan prova.

Det är flera som blir bra av allt möjligt faktiskt. Svärmors levervärden blev jättebra på bara några ggr och läkaren kliade sig i huvudet för det var ingen axtra medicinering eller annan behandling gjord, bara fotbadet. Det är också läkare som rekommenderar en del av sina patienter att ta en kur för de har sett vad det gör med kroppen.

Anmäl
2008-11-21 21:17 #4 av: Soffe

Gör du detta själv hemma korseett?

Anmäl
2008-11-21 21:23 #5 av: Waara

#3 Så himla bra! ska kolla :) tack!

Anmäl
2008-11-21 21:54 #6 av: korseett

#4 Nej jag gör det inte hemma utan jag åker till en salong där de enbart håller på med detoxfotbad i Säffle

Anmäl
2008-11-21 21:54 #7 av: april4

Jag har en sån hemma, fått i present. Det har blivit av att man använt den bara då och då. Men nu ska jag verkligen ta tag i den här biten.

Anmäl
2008-11-21 22:19 #8 av: Soffe

#6 Okej.. Hur mkt kostar det ungefär? Jag skulle vilja testa det.. Ska kolla upp det någon gång i min stad..

Anmäl
2008-11-21 22:28 #9 av: korseett

hos oss kostar en provgång 200 och sen tror jag de tar 350 eller mer för de ordinarie gångerna

Anmäl
2008-11-21 22:30 #10 av: korseett

alternativmedicinska kliniken heter dom som har i Växjö

Anmäl
2008-11-21 22:38 #11 av: Soffe

Okej.. Tack Karin :-)

Anmäl
2008-11-21 22:56 #12 av: Tuva-Lena

Väldigt inressant artikel korsettan! Förvånad Och att skillnaden kan bli så stor på de olika värdena!

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2008-11-22 16:40 #13 av: Hoppfull

Någon som vet vad den kostar att köpa? Jag hittade ingen prislista på hemsidan.. men jag har hört om människor som fått häpnadsväckande förbättringar av detta!

Anmäl
2008-11-22 16:48 #14 av: korseett

nej jag vet inte heller. du får väl ringa eller mejla dom om priset antar jag.

Anmäl
2008-11-22 20:09 #15 av: Gahella

Jag köpte en sån här i somras, och har inte testat den ännuSkämsTack för puffen.

Den kostade då c.a 5 1/2 tusen, den kändes som den var värd det...


Anmäl
2008-11-23 14:46 #16 av: Hoppfull

Oj, Tack för infon Gahella! Tyvärr är det inte något som är aktuellt för mig då... synd att det inte finns här i krokarna längre.

Anmäl
2008-11-23 22:26 #17 av: carip

Jag köpte en via England och då kommer du undan med ca 2500 kr

Kolla länken här

 

Anmäl
2008-11-23 23:08 #18 av: Gahella

What..#17!FörvånadJa så ere iblandRynkar på näsan


Anmäl
2008-11-25 02:37 #19 av: allhealing

Jag provade för något år sedan. Jösses vad jag fick ont i hela benen flera dagar efteråt, nåt så kopiöst med slaggprodukter som satt fast hos mig.

Andra gången så var det helt urrensat, normalt ska man gå 5-7 gånger för att städa ur allt. Jag måste ha kört vårstädning första gången. 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2008-11-25 08:31 #20 av: Hoppfull

Coolt, ja vi fungerar uppenbarligen väldigt olika allihop! Skönt att det fungerade så bra, det kanske satte fart på din egen naturliga utresning.

Anmäl
2008-11-25 15:55 #21 av: Playja

#15.. Men Gahella då!  *skrattar* Kanske kan vara en idé att prova nu. (om du inte gjort så á dagens datum)

*kamar om*

 

 

 

Anmäl
2008-11-25 21:42 #22 av: Gahella

Jag e på G, Playja, hehe...Manulen är på norska, förstår inte allt som står där. Tänkt läääänge att googla fram den svenska, och nu fick jag den serverad...Tungan ute

Kramar om tillbakaKyss


Anmäl
2008-11-25 21:59 #23 av: Playja

#22..  Va? e det så svårt? *s* Man behöver tolk?...är det inte bara att stoppa ned "fossingarna"   *skämtar som bara den*   Kyss

 

 

 

Anmäl
2008-11-26 00:49 #24 av: Gahella

Manulen? Är det norska jag skrivit, hahaha

Är det så enkelt...Förvånad Och så har jag gått och dragit så här länge på det?!


Anmäl
2008-11-26 11:10 #25 av: korseett

lite vatten och lite salt bara och så igång med apparaten

Anmäl
2008-11-26 15:11 #26 av: subtil

Apropå vatten prova denna produkt som ger vattnet en helt annan smak , friskhet och kvalitè.

Finns hos      http://www.revital.se/vattenaktivator.htm

 

Vattenaktivator

Smaklöst vatten blir gott att dricka

Vattenaktivatorn gör smaklöst vatten mer livfullt. Smaken förbättras och vattnet blir därmed lättare att dricka. Detta är särskilt bra för personer som tycker att det är svårt att få i sig det rekommenderade dagliga minimiintaget på 2 liter rent vatten. Eftersom vi gör av med flera liter vatten varje dag genom utandning, svettning, urin m.m. är det mycket viktigt att fylla på med nytt vatten. Med vattenaktivatorn kan den kroniska vattenbrist som så många människor lider av idag enkelt avhjälpas.

Vad är vattenaktivatorn?

 

Vattenaktivatorn är en icke-elektrisk underläggsplatta som utformats för att förstärka vattnets egenskaper. Vattenaktivatorn har en ruggad yta och är gjord av djupblå polypropylenplast. Den har samma storlek som en cd-skiva och innehåller speciella programmer bara ämnen och mineraler som klarar att upprätthålla och överföra bioenergetiska mönster till vattnet på ett helautomatiserat sätt. De inprogrammerade energimönstren bygger på e-Lybra®-teknik och är speciellt utvalda för att förbättra människors välbefinnande. Vattenaktivatorn placeras under en tillbringare eller behållare med vatten. Rekommenderad tid är cirka 60 sekunder per liter för att uppnå full effekt. Det spelar ingen roll om tillbringaren står längre tid på vattenaktivatorn eftersom det inte finns någon maxtid.

Effekten är att vattnet får ökad livsenenergi och blir mer livstillgängligt för den enskilda personen.

Andra drycker

Vattenaktivatorn kan med fördel användas för att förbättra smaken även på andra drycker än vatten eftersom alla drycker har ett högt vatteninnehåll. Den kan användas som underlägg på kontoret eller i hemmet för att förbättra smaken på te, juice, kaffe, vin (både rött och vitt) och andra drycker.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.