Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Akupressur Akupunktur Alt medicin - djur Andligt Aromaterapi Ayurveda Balsam för själen Blogg trådar Egen erfarenhet av alt beh Fysioterapi/smärtlindring Gamla huskurer Gott och nyttigt - Receptsamling Healing Homeopati Husapotek/Huskurer Hälsokost - Kosttillskott Inredning/feng shui Klotterplanket Kreativa hantverkstråden :) Massagetekniker Musik till avkoppling Naturlig hudvård Off Topic Presentationer/medlemmar Qi Gong Temaveckor Tips & Trix Tävlingar Vår prunkande trädgård Våra djur Vårda själen Web shopen Yoga Zonterapi Öronakupunktur Örter Örtkosmetik Örtmediciner Övrigt Secondhand trådar Övningar Shamanism
Övrigt

Höstmarknad på AB!

2008-10-02 21:59 #0 av: Tuva-Lena

Hos oss pratar man inte bara sjukdomar. Vi försöker hela tiden att glömma våra skavanker genom att hitta på roliga anledningar till att prata om annat. Nu står en höstmarknad för dörren..

På Alternativbehandlingar.ifokus skrattar vi för det mesta, men visst, vi försöker också att hjälpa våra olycksbröder/systrar genom att tipsa om alternativ medicin, terapier och annat som kan lysa upp i vardagen för den som lider av sjukdom eller andra åkommor.

Just nu har vi höstmarknad här på sajten! En marknad som vi hoppas skall hålla på så länge ifokus existerar, för är det inte höstmarknad vi har så blir det julmarknad, eller varför inte en påskmarknad också? Marknaden hittar du under rubriken "Web Shopen". Den kommer alltså att bli ett permanent inslag på vår sida.

Kom med på våra healingkvällar också, och upplev den speciella gemenskap man får genom att sända positiva tankar till någon som har det svårt.

lingontuva.jpg

Sedan kan du hjälpa oss att färdigställa vår associationstråd, som aldrig verkar få ett slut, där alla medlemmar hjälps åt att hitta på en berättelse ur sina fria associationer. Ett o annat gott skratt utlovas! Skrattande

Du som är aktiv medlem här på sajten har också möjlighet att marknadsföra hantverk, örter, hudvårdsprodukter, ja kort sagt allt som har med alternativ medicin, TCM eller ekologiskt tänkande att göra! Här kan man alltså göra affärer också! Titta in till Web Shopen! Förvånad

Du är också välkommen att dela med dig av din speciella kunskap genom att författa artiklar. Då ger vi dig skrivrättigheter som "Artikelförfattare", och vi lovar att alla inriktningar inom alternativ medicin är välkomna bidrag!

Och sajten utvecklas ständigt, så har du egna idéer om vad du skulle vilja läsa om här på AB, så tveka aldrig att pm:a mig eller någon av medarbetarna! Vi välkomnar alla bidrag, glada och tokiga såväl som seriöst upplysande!

* Gå ofta hem till din vän, för en oanvänd stig växer snart igen*

 

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2008-10-02 22:42 #1 av: Tiia

Väldigt bra artikel,Tuvan.Du är så duktig med att skriva dem,uttrycker dig bra.

Anmäl
2008-10-02 22:51 #2 av: Soffe

Fint Inga-Lena :-)

Anmäl
2008-10-02 22:54 #3 av: Tuva-Lena

Tack go'vänner! :) Fick avbryta i rödaste rappet när healingen stod för dörren. Måste nog utveckla detta med höstmarknaden lite till. Flört

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2008-10-02 23:10 #4 av: Soffe

#3 Ja det låter bra :-)

Anmäl
2008-10-03 09:52 #5 av: Annisangel

Åh, vilken härlig artikel, jag känner mig så varm o mysig inombords av dina ord!!!

Kram

Anmäl
2008-10-03 10:04 #6 av: Hoppfull

Din hjärna verkligen sprudlar I-L! Du är fantastisk Kyss

Anmäl
2008-10-03 10:06 #7 av: Tatsja

Glöm inte julmarknad bara.

Väl mött, Tatsja

Du tittar väl in på Fotboll iFokus?

Anmäl
2008-10-03 12:13 #8 av: Tuva-Lena

Tack snälla ni, det är en sann glädje att få skriva på den här sajten! Ha en underbart härlig dag! Cool Kraaam!

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.