Annons:
Etiketterövrigtartikel
Läst 5199 ggr
Tuva-Lena
8/4/08, 3:17 PM

Nya Ifokus - Nya Alternativbehandlingar!

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Vill du nåt nyttigt om kroppen veta då kan du sluta leta, för på sajten "Alternativa Behandlingar" på nätet, sätts dina frågor i framsätet.. Tiias vinnande bidrag i vår rimtävling!

Nu är det läge, tycker jag, att vi utvecklar Alternativbehandlingar samtidigt som iFokus har fått ett nytt ansikte! Från och med den här veckan inför vi därför "Temadagar"!

Tanken är att vi skall kunna samla all kunskap under olika temadagar varje vecka. Då vet du vilka dagar/vilken dag som just ditt intresseområde behandlas på sajten. På grund av serverproblemen under helgen kommer den här artikeln något sent, men vi startar de här temadagarna från och med idag den 4 augusti, med att fördjupa oss i alternativa behandlingar i allmänhet, och vad tanken bakom alternativ medicin är. Schemat under resten av veckan kommer då att se ut på följande sätt:

  • Måndagar - Allmänna diskussioner kring alternativ medicin, blandat förstås med det vanliga snacket som vi har så svårt att undvara här på sajten - det som får oss att känna oss hemma. ;)

  • Tisdag - Korseett ger oss tips och råd kring örtbaserad hudvård, med naturliga råvaror. Självklart finns det även då plats för vanligt surr.

  • Onsdag - Örtmediciner, och hur man kan använda dem i egenvård eller för att dämpa lindrigare symptom. Som vanligt snackar vi med varandra kring ditten och datten också. 

  • Torsdag - Healing med healingkväll. Vi pratar också om andra healingformer som Reiki och Body Harmony, varvat med "sajtsurr". :)

  • Fredag - Frågor om fysioterapi och olika massagetekniker, onda ryggar/nackar. Smärtsymptom från muskler och leder. TCM, traditionell kinesisk medicin. Fredagssnack

  • Lördag - Slappna-av-kväll med tävlingar, historier, musik, videos och en herrans mycket surr! mer än vanligt alltså. ;)

  • Söndag - Då får själen sitt genom yoga, qi gong, meditationer och tips på hur vi kan ta hand om vår inre miljö. Fast kontakten med varandra kan vi ju inte vara utan, så vi får varva de andliga aktiviteterna med våra dagliga surr-inlägg. :)

    Har du fler idéer om vad vi kan lägga in under veckans temadagar så tveka inte att säga till. Det finns fortfarande utrymme för fler ämnen!

    Och sist då, så hälsar vi er varmt välkommen till nya Alternativbehandlingar.ifokus!

    Inga-Lena och Brokenfether

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Annons:
Hoppfull
8/4/08, 3:28 PM
#1

Wow, ser ut att bli ett fantastiskt och fullspäckat schema… hur ska man nu hinna med familjen, städningen och tvätten ;)

*snyggt jobbat!!!*

Behöver du en medmänniska att prata med? Känner du dig ensam?

Titta in här medmanniska.net och se om det är något för dig.

Tuva-Lena
8/4/08, 9:06 PM
#2

#1 Strunta i tvätten och städningen bara, så får du gott om tid att vara med oss här på sajten istället! Mycke' roligare! Cool

Tack goa Hoppetossan! :)

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Brokenfether
8/4/08, 9:10 PM
#3

Bra talat Tuvan! Plus att hon har humöret i topp med oss här..*L

Soffe
8/4/08, 9:15 PM
#4

Hallå! Jag kommer ju inte in på trådarna här och jag är ju medlem Rynkar på näsan

Brokenfether
8/4/08, 9:25 PM
#5

Vilka trådar tänker du på? Den låsta? Det hade väl Tuvan redan fixat?

Tuva-Lena
8/4/08, 9:52 PM
#6

Ja, jag har lagt in dig på den låsta tråden Soffe, men jag ändrade på åtkomsten bara för en stund sen.. Testa igen får vi se! :) Kolla om du kan ta dig in på den tråd jag döpt till "Låsta prattråden", alltså den som ligger synlig nu, kan du det så är det grönt på dom andra också. ;)

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Annons:
Soffe
8/4/08, 9:54 PM
#7

Japp! Nu funkar det :) Tack o Kram

Soffe
8/5/08, 12:11 AM
#8

Nu kommer jag inte in där igen :(

korseett
8/5/08, 12:37 PM
#9

Jag finns troligtvis inte med idag/ikväll för min dator kraschade igår emRynkar på näsan Min make försöker finna någon som kan fixa den eftersom jag är beroende av den i arbetet. Lånade en bekants dator för att kunna meddela detta så att ni vet. Har jag tur så ordnar det sig snabbt har jag otur så lär det ta tid. Ha det så bra utan mig så länge vilket jag har en känsla av att ni fixar alldeles utmärkt.

Brokenfether
8/5/08, 8:12 PM
#10

#9 Vad tråkigt korseett! Typiskt! Vi får göra så gott vi kan…hoppas nu datorn kommer igång i det snaraste/B

Tuva-Lena
8/5/08, 8:36 PM
#11

Hoppas att det fixar sig korseett! Synd, såg fram emot att få ta del av din kväll! Gråter Ha det gott så länge!

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

april4
8/5/08, 8:43 PM
#12

Veckan ser intressant ut och säkert mycket tips som kommer fram i dom olika diskussionsdagarna. Ska bli spännande och vara med.Skrattande

Tuva-Lena
8/5/08, 8:48 PM
#13

Hääärligt at du är med april! Och vad det gäller kosmetikan, så i brist på expertisen får vi väl blanda själva ikväll! Kankse vi skulle kunna få Broken att testa sin gröna ansiktsolja…? Skrattande

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Annons:
Upp till toppen
Annons: