Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Akupressur Akupunktur Alt medicin - djur Andligt Aromaterapi Ayurveda Balsam för själen Blogg trådar Egen erfarenhet av alt beh Fysioterapi/smärtlindring Gamla huskurer Gott och nyttigt - Receptsamling Healing Homeopati Husapotek/Huskurer Hälsokost - Kosttillskott Inredning/feng shui Klotterplanket Kreativa hantverkstråden :) Massagetekniker Musik till avkoppling Naturlig hudvård Off Topic Presentationer/medlemmar Qi Gong Temaveckor Tips & Trix Tävlingar Vår prunkande trädgård Våra djur Vårda själen Web shopen Yoga Zonterapi Öronakupunktur Örter Örtkosmetik Örtmediciner Övrigt Secondhand trådar Övningar Shamanism
Övrigt

Juni månads själabild. GRATTIS Tiia.

2008-06-02 01:16 #0 av: Brokenfether

Det var tidigt på morgonen, vi åkte Tuk-Tuk dit, min man och jag. Grottan befann sig ca 4 km upp i bergen....

Tiia berättar:
Bilden är tagen i Thailand, i Khao Sam Roi Yot nationalpark, i december 2006. Min man tog bilden. Det var tidigt på morgonen, vi åkte Tuk-Tuk dit, min man och jag. Grottan befann sig ca 4 km upp i bergen. Det fanns en liten stig med trappsteg, som gick högre och högre uppåt, det var tungt att gå, men vi stannade till flera gånger på vägen. Vår guide var en hund, han väntade in oss flera gånger, vi var väl ganska trötta av allt klättrande. Det fanns några andra grottor innan, så vi tänkte missa templet. Vi gick lite framåt ändå och både min man och jag drog djupt efter andan när vi såg templet. Vi och hunden var de enda som var där. Ni vet, när man blir så hänförd, så man inte vet vad man ska säga, man står bara paralyserad, suger i sig det vackra. I den stunden fanns bara vi och det vackra. På något sätt tycker jag att det symboliserade vår kärlek för varandra. Vi tyckte hunden verkade törstig, så vi ville ge honom vatten från vår flaska, men han ville inte ha det och sprang vidare till ett hörn av grottan där en tunna hade ställts så regnvattnet kunde droppa i den. En sån klok guide vi hade. När jag tänkte gå till ett hörn där det fanns några inristningar i berget, började hunden gny, han kom fram till mig flera gånger, som om han inte ville att jag skulle gå dit. Jag litade på min intution och undvek stället. Djur är jättekloka och ser ofta sånt vi inte ser. Man vet ju aldrig, det kan ha funnits tex någon giftig spindel eller nåt annat där. (för det fanns megastora spindelnät i grottan) eller så var det något annat. Jag kommer aldrig att glömma den grottan, vi fick vara ensamma i några timmar. På nerresan mötte vi flera japaner som ville dit upp. Det var ett av mina mest magiska ögonblick.

                          -----------------------------------

 

Relaterade länkar

Av: Brokenfether

Datum för publicering

  • 2008-06-01
Anmäl
2008-06-02 13:32 #1 av: Ayena

Grattis till denna bild. Den var ju outstanding. När man såg bilden så förstod att det egentligen inte var lönt att skicka in några andra bidrag Flört

Jag förstår att det måste ha varit en speciell upplevelse när ni var där.

Anmäl
2008-06-02 15:36 #2 av: Tuva-Lena

Ja, jag håller med dig Devona, och sättet du berättar själva upplevelsen på Tiia, kan få vem som helst att önska sig dit. Hela historien genomsyras av en kärlek till det levande och allt det vackra som vi omger oss med, men som vi inte alltid tar oss tid till att upptäcka - trots att det oftast finns där mitt framför näsan på oss! ;)

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2008-06-02 23:16 #3 av: Tuva-Lena

Måste fråga en sak Tiia, en annan som inte är så berest du vet; Vad är en Tuk-Tuk..? Generad

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2008-06-03 00:18 #4 av: Tiia

#3 en flakmoppe som används som taxi

Anmäl
2008-06-03 00:41 #5 av: Tuva-Lena

#4 Aha, va mysigt att få dra på gasen på en sån där! Skrattande

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.