Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Akupressur Akupunktur Alt medicin - djur Andligt Aromaterapi Ayurveda Balsam för själen Blogg trådar Egen erfarenhet av alt beh Fysioterapi/smärtlindring Gamla huskurer Gott och nyttigt - Receptsamling Healing Homeopati Husapotek/Huskurer Hälsokost - Kosttillskott Inredning/feng shui Klotterplanket Kreativa hantverkstråden :) Massagetekniker Musik till avkoppling Naturlig hudvård Off Topic Presentationer/medlemmar Qi Gong Temaveckor Tips & Trix Tävlingar Vår prunkande trädgård Våra djur Vårda själen Web shopen Yoga Zonterapi Öronakupunktur Örter Örtkosmetik Örtmediciner Övrigt Secondhand trådar Övningar Shamanism
Övrigt

Maj månads själabild! Grattis Mariann!

2008-05-04 22:51 #0 av: Brokenfether

Jag såg att något speciellt var på gång. Dimman lyfte sig från sjön på det mest fantastiska sätt och solen bildade ängelns huvud och dimman vingarna och den sa till mig:

Jag har tagit bilden själv i Borås i mitten av oktober förra året. Det var så att jag varit på en veckas retreat i Assisi, där det skedde en riktig öppning, av vad visste jag inte då, men när jag kom hem började jag att måla änglar o devor av alla slag i olja.Maj månads själabild som Mariann på Andlig Utvecklig har bidragit med i vår tävling

Nästan dag o natt  målade jag, kunde vakna mitt i natten o bara måste måla...

Jag fick tankar om att jag nog går lite till överdrift kanske ska måla något annat... men så en morgon så började solen lysa efter många månaders regn...

Jag såg att något speciellt var på gång. Dimman lyfte sig från sjön  på det mest fantastiska sätt och solen bildade ängelns huvud och dimman vingarna och den sa till mig:

"Måla du änglar, det behövs bevis på att vi finns. Det går inte att måla det för mycket, människorna behöver den vibrationen"

Så jag målar änglar än...

Kärleksfullt Mariann

Länk till Mariannes personliga sida

 

Relaterade länkar

Av: Brokenfether

Datum för publicering

  • 2008-05-04
Anmäl
2008-05-04 23:06 #1 av: [Mariann]

Tack så mkt... Glad och tack alla som röstade på bilden.

Denna bild betyder mkt för mig... det är min solängel!

Detta var ett av de mest magiska ögonblicken i mitt liv, att få lov och att få gåvan att få fota något sådant otroligt vackert!

Tack för det!

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.