Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Akupressur Akupunktur Alt medicin - djur Andligt Aromaterapi Ayurveda Balsam för själen Blogg trådar Egen erfarenhet av alt beh Fysioterapi/smärtlindring Gamla huskurer Gott och nyttigt - Receptsamling Healing Homeopati Husapotek/Huskurer Hälsokost - Kosttillskott Inredning/feng shui Klotterplanket Kreativa hantverkstråden :) Massagetekniker Musik till avkoppling Naturlig hudvård Off Topic Presentationer/medlemmar Qi Gong Temaveckor Tips & Trix Tävlingar Vår prunkande trädgård Våra djur Vårda själen Web shopen Yoga Zonterapi Öronakupunktur Örter Örtkosmetik Örtmediciner Övrigt Secondhand trådar Övningar Shamanism
Övrigt

Alternativterapeut.com

2007-12-16 11:19 #0 av: dinstund

En nystartad förmedlingstjänst för olika alternativa terapeuter.

 

Hej vänner !


Linda heter jag och jag vill göra Er uppmärksamma på ett nytt projekt jag arbetat med sen en tid tillbaka och nyss släppt ut till allmänheten.


Jag vet att många människor är förvirrade när de skall söka efter ett medium, healer, tarotkonsult eller någon annan alternativterapeut på nätet då det verkar vara ett evigt hav av sidor att först leta upp, bläddra igenom och sen läsa. Vem skall man välja ?


När man tar steget till att kontakta någon så bör det vara en kontakt som känns i förtroende men många känner att det blir ett beslut i stress bara för man inte har haft möjligheten till det urval man velat ha.


Alternativterapeut.com är en förmedlingstjänst där Du som besökare skall kunna sitta och läsa i lugn och ro och hinna bilda dig en uppfattning, kanske återkomma igen innan du tar ditt beslut om vem du vill kontakta.


Sidan är uppbyggd på det sätt att varje annonsör har en liten " minihemsida " kan man säga och får alltså skriva nästintill obegränsat med information som skall ge dig en uppfattning om vad denne erbjuder.************************************************


Som annonsör är det här ett jättebra upplägg och en chans att synas utåt. Det är inte lätt att marknadsföra sig idag. Tyvärr är dagens teknik gjord som så att " Syns du inte - så finns du inte " Hur hittar en blivande klient just Dig i internetdjungeln?


Alternativterapeut.com erbjuder dig ett nätverk och ett allmänt intresse av att synas.

Alla som annonserar vill att sidan skall nå ut till så många intressenter som möjligt vilket gör att de själva hjälper till att sprida den.


Att annonsera kostar 300 kr för ett helt år och största delen av de inkomna pengarna går oavkortat till olika välgörenhet då det inte finns något som helst vinstsyfte med Alternativterapeut.com. En liten summa går till drift men jag tar ingenting själv för den tiden jag lägger ner. Jag får så mycket ändå genom att kunna hjälpa andra människor.

Läs mer på sidan om hur det går till.Vi har just nu flera pågående stödprojekt i KIVA.

(läs mer på sidan )


Som nästa stödprojekt kommer jag köpa upp regnskog och köpa en ettårs adoption av en orangutang. Allt detta kommer ske genom BOS - Borneo Orangutan Survival vilket är en seriös hjälporganisation.

 Mer info kommer på sidan längre fram.


Jag hoppas och tror på att både Du som blivande klient och Du som blivande annonsör känner att det här är något ni vill vara med och delta i. Ni hjälper till att hjälpa.


 

Ni finner sidan här www.alternativterapeut.com


Ps. En stund innan jag satte mig ner och skrev in artikeln här så fick jag en anmälan från en man som ville ge bort en annonsplats åt sin flickvän i julklapp. Vilken kille ! Kanske är även det något att satsa på i framtiden att göra speciella presentkort osv. Möjligheterna är många.


 

Jag vill till sist passa på att tacka Inga-Lena för hennes vänliga och storsinta bemötande gällande att sprida Alternativterapeut.com vidare.


 

Varmt välkomna

//Linda

 

Relaterade länkar

Av: dinstund

Datum för publicering

  • 2007-12-16
Anmäl
2007-12-16 11:35 #1 av: KalleN

vad spännande jag hammnade på ett annat forum som just du drev och så dyker du upp  här åxå  manget

jag tcker du gör ett bra jobb och är väldigt drivkraftig jätte kul att se

jag får kika in på dina sidor

 

kalle

Anmäl
2007-12-16 11:42 #2 av: dinstund

Man gör så gott man kan .. som mormor alltid sa Skrattande

Anmäl
2007-12-16 13:35 #3 av: korseett

har skickat mejl till dig

Anmäl
2007-12-16 13:43 #4 av: dinstund

Och jag har svarat Glad

Tack så hjärtligt för visat intresse.

Anmäl
2007-12-16 13:49 #5 av: Tuva-Lena

Tack för dom fina orden dinstund! Glad och precis som man sagt i tidigare inlägg vill jag bara ge dig allt beröm för din insats, både vad gäller utsatta djur och människor som mår dåligt.

Vi har dessutom ingen alternativterapeut som företräder den rent mentala/andliga biten, så du blir ett uppskattat tillskott för oss här på sidan!

Varmt välkommen till oss! Flört

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2007-12-18 12:31 #6 av: dinstund

Tack för din vänlighet Inga-Lena Glad

Nu har jag även annonserat ut Alternativterapeut.com på google så nu håller man tummarna på att den även når fler personer i behov den vägen.

Snart är det julafton.. OJ vad tiden spriger iväg!

Anmäl
2007-12-18 14:48 #7 av: Tuva-Lena

Ang inlägg #5: Måste be Perla tusen gånger om ursäkt! Hon pm:ade mig och påminde om att vi visst har en alternativ terapeut för den andlig biten! Skrattande Förlåt goa Perla!

Men desto bättre står vi rustade nu då - med två fullfjädrade terapeuter för det behovet! Så passa på nu alla medlemmar, att ställa frågorna som ni går omkring och funderar över! Kram till er alla! Glad

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2007-12-18 18:26 #8 av: Perla

#7

..och det mentala planet. ;)

Kram på dig med.

Anmäl
2007-12-18 20:14 #9 av: korseett

fast å andra sidan jobbar jag med med healing och goda råd biten... men är inte fullfjädrad på nåt vis

Anmäl
2007-12-18 20:16 #10 av: Magi-cat

vilket jättefint initiativ!!

Hjärta "The most elementary and valuable statement in science, the beginning of wisdom, is, "I do not know"" (Data)

Anmäl
2008-01-05 16:09 #11 av: dinstund

Tack Magi-cat Glad

Anmäl
2008-01-06 09:43 #12 av: Brokenfether

Håller med dom andra....vilken tjej du är Skrattande applåderar..

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.