Annons:
Etikettövrigt
Läst 318 ggr
shigne
2014-05-02, 09:30

Bubbel 2 maj!

Gomorron!

Blev en full dag igår; en rejäl sovmorgon, cykeltur på 2 timmar, sen åkte vi iväg och köpte en bil (sammanlagt 48 mil!). Kom inte hem förrän ca 2 inatt. 

Så idag blir det till att ge kroppen sin återhämtning. Känns verkligen att åldern gör sig påmind!

Strålande sol, men rätt kallt…tror inte det är mer än 5-6 +grader.

Önskar alla en härlig dag! kram

 

 

Annons:
Ians
2014-05-02, 14:32
#1

Gomidda,

Vink, vink Shigne, det var en långer dag för er igår! Hoppas den nye bilen skall tjäna er väl 🌺 Grattis!

Redan dag två i Maj, vart tar tiden vägen egentligen? I år har vi en student att fira, och planerings tiden krymper snabbt ihop! Det mesta börjar väll var klart, men det finns lite kvar att fixa med.

Studenten är ju en stor grej för dem som tar den, alla dessa är de gått i skolan utan avbrott, och det skall firas! Men visst är det kul de är färdiga med sina bas år, kvar återstår att göra en spets utbildning inom de område som verkligen intresserar. Eller avsluta sin karriär inom skolvärlden för gott och gå ut i arbetslivet….om de nu får några jobb!

Ja, ja nu skall här firas om en månad, först så får vi se sedan. Troligen åker yngste sonen iväg till och läser några år till…det är dags att pröva sina vingar med andra ord!

Önskar alla allt gott under eftermiddagen och kvällen. Var rädda om er och glöm inte att få ett par minuter med tid bara för er själva!

PS: Någon som sett Pagan det sista? Saknar henne….en speciell kram till Dig Pagan om du läser detta! ❤️

Upp till toppen
Annons: