Annons:
Etikettertipsyoga-qigongboktipshuvudvärk
Läst 142 ggr
Magi-cat
2021-11-23, 20:48

"Migränyoga; bli fri från huvudvärk med yoga och ayurveda" - bok

Har någon av er läst Per Söders bok "Migränyoga; bli fri från huvudvärk med yoga och ayurveda" och provat övningarna där?

De verkar hyfsat lätta och kan man (efter att ha försökt med allt) lindra huvudvärk med dessa övningar är det verkligen värt besväret.

"Om du är en av miljontals svenskar som lider av svår huvudvärk är det här en bok för dig.
Med enkla och korta yogapass som du smidigt och lätt för in i din vardagsrutin kan du besegra smärtan och bli fri från återkommande besvär.
Det som skiljer övningarna i Migränyoga från vanlig yoga är att teknikerna i boken är specifikt utformade för att lindra och förhindra spänningshuvudvärk och migrän."

https://www.bokus.com/bok/9789174617306/migranyoga-bli-fri-fran-huvudvark-med-yoga-och-ayurveda/


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Pris: 189 kr. Inbunden, 2016. Finns i lager. Köp Migränyoga : bli fri från huvudvärk med yoga och ayurveda av Per Söder på Bokus.com. Boken har 2 st läsarrecensioner.
Annons:
Kreatia
2021-11-24, 16:03
#1

#0: Säkert värt att prova 👍 huvudvärk kan ju bero på en mängd olika saker. Vet att t.ex. saltbrist kan ge huvudvärk o trötthet, "dimhjärna". Även brist på daoenzym, om man har histaminöverkänslighet, kan hjälpa ta en sån tablett om man har huvudvärk pga det. Men som sagt det är bara två av många orsaker till jobbig huvudvärk, men kan vara bra känna till 😊

  • Redigerat 2021-11-24, 16:04 av Kreatia
Upp till toppen
Annons: