Akupressur

Akupressur

2015-03-11 09:21 #0 av: shigne

Kan det ligga någon sanning bakom denna artikel tro?

Fick en fråga från en kund, som undrade.... Och jag själv står som ett frågetecken och funderar hur detta kan vara möjligt?

http://www.growbreastsnaturally.com/acupressure-for-breast-enlargement

 

 

Anmäl
2015-03-11 09:28 #1 av: Gronstedt

Verkar ytterst osannolikt, men det är ju i alla fall billigt Blinkar. Möjligen kan väl bröstkorgsmusklerna påverkas att slappna av, men då borde de väl bli hängigare i stället, och det var kanske inte målet Lipar.

Anmäl
2015-03-11 09:45 #2 av: Tuva-Lena

Fr svara en dag nä txten hinner med...Ledsen

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2015-03-11 19:22 #3 av: Ians

Låter ju lite skumt! Men ifs får man brösten att slappna av o de hänger o man sedan rullar upp dem på papiljotter  så ser de ju lite större ut  iafGapskrattar

Nej, allvarligt talat skall kolla länken bättre när jag har lite tid….återkommer i frågan Skämtar

Anmäl
2015-03-11 21:51 #4 av: white lady

Jag ska testa, återkommer. Vem vet jag kanske blir som Dolly Parton.  

Anmäl
2015-03-12 00:24 #5 av: Tuva-Lena

GapskrattarHa ha den va bra Ians! Skämtar

Tror inte på det där, våra anlag bestämmer storleken på brösten men sedan består ju bröstvävnad av mycket fett, så äter man upp sig lite så lär väl brösten hänga på antar jag.

Akupressuren kan påverka vävnad som är i ständig förnyelse, säg bindväv, muskler och brosk men arvsanlagen är de som alltid bestämmer form och storlek på våra kroppar - bortsett från om vi tränar upp musklerna då eller äter för mycket och lägger på oss fett.

Kosmetisk akupunktur lär "ta bort" rynkor också men samma gäller här, hudceller förnyas hela tiden men förnyelsen går långsammare längre upp i åldern. Det man kan göra med akupunkturen är alltså att påskynda förnyelsen av hudceller, inget annat. Sedan påverkar den även hudens struktur så att den blir smidigare och det är möjligt att man på det sättet kan "bromsa" själva åldrandet.

Fast man bör hålla i minnet, att det alltid är våra arvsanlag som bestämmer hur och när vi åldras eller om vi får en fyllig eller plattare byst. Glad

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.