Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Akupressur Akupunktur Alt medicin - djur Andligt Aromaterapi Ayurveda Balsam för själen Blogg trådar Egen erfarenhet av alt beh Fysioterapi/smärtlindring Gamla huskurer Gott och nyttigt - Receptsamling Healing Homeopati Husapotek/Huskurer Hälsokost - Kosttillskott Inredning/feng shui Klotterplanket Kreativa hantverkstråden :) Massagetekniker Musik till avkoppling Naturlig hudvård Off Topic Presentationer/medlemmar Qi Gong Temaveckor Tips & Trix Tävlingar Vår prunkande trädgård Våra djur Vårda själen Web shopen Yoga Zonterapi Öronakupunktur Örter Örtkosmetik Örtmediciner Övrigt Secondhand trådar Övningar Shamanism
Övrigt

Bubbel 25 maj

2015-05-25 07:18 #0 av: shigne

Gomorron!

Nya dag, ny vecka och nya möjligheter! Vilken härlig start - helt oskrivna sidor för denna vecka!

Här är det sol, blåser lite kallt, men skönt med lite uppehåll i allt regnande. 

Möte på förmiddagen och jobb på eftermiddagen, det är vad jag ska fylla dagen med + några korta hundpromenader.

Önskar Er alla en god start på denna vecka! kram

 

 

Anmäl
2015-05-25 07:46 #1 av: Toyan

Go'morron!
Detsamma önskar jag dig shigne och alla andra här shignehär.
Mulet och 12 grader,kanske blir det regn.
Kram på er 🌸

Anmäl
2015-05-25 11:24 #2 av: Tuva-Lena

Go'dagens på er allihopa!

Passar på att titta in när uppkoplingen är på bra humör..

Här regnar det, igen. Maj månad har nog varit den sämsta maj sedan mannaminne, kallt, regnigt och blåsigt framför allt. Hann i alla fall in innan nästa skur tar vid. SkämtarHade tänkt flytta ut på landet i maj  men kylan och regnet satte stopp för det, det går ju så mycket el till uppvärmningen! Och nu är vattenledningen läck också.. Det råder aldrig brist på göromål i alla fall, den saken är klar. Är nog tjälen som har tryckt sönder den gamla ledningen antar jag.

Får se vad jag fyller dagen med, har skickat efter gjutformar för att gjuta i cement, kräver väl lite övning innan jag lyckas men kanske en perfekt syssla en dag som         den här?GladSedan träna hunden.. hon har blivit såå duktig på att komma vid inkallning och dessutom att "stanna" när jag säger till om det. Tjurigheten och hennes envisa humör får jag ta tag i sedan. Ibland känns det som det är en tung timmerstock jag är ute o går med, stark som en björn som hon är. Har nog aldrig haft en hund som varit så envis och visat sån styrka innan, ändå har det varit hanhundar och inte den "Lilla prinsessa" som jag rastar nu.SkrattarArmstyrka får jag i alla fall..

Ha en underbar dag allihopa! Kram kram!

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2015-05-25 18:01 #3 av: Ians

Gomidda på er!

Har vilat mig idag, i hemmet! Fick en skalle bank utan dess like under natten och kunde inte sova alls. Nu har jag kurerat mig med vitlök, ingefära och näsdroppar! För detta är efterdyningarna efter förkylningen som de andra hade här hemma! Inte blev jag förkyld, men ont i bihålorna fick jag Ledsen har varit trött som en "gnu" under helgen, och känt mig svullen runt ögonen, men det är ju säkert ögonkrämens fel Skämtar detta tror jag på varje gång, hade varit bättre omjag börjat kurera mig redan under fredagen då det började!

Ja ja, sent skall den klentrogne vakna! Så då får man ta en sjukdag istället Oberörd ha det bäst alla ni andra med bångstyrig vovve och betonggjutning Tuvan , kram tillbaka Toyan och hoppas du får en alldeles underbar start på veckan Shigne!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.