Fysioterapi/smärtlindring

Artro Flex+

2015-06-04 09:58 #0 av: Tuva-Lena

Har fått ett gratisprov  av en "dundermedel" som skall hjälpa människor med höft/rygg/knä-och andra ledproblem. Dessutom är det verksamt vid muskelvärk också.

Det är en helt naturlig gel som man smörjer in de onda ställena på kroppen med. De verksamma ämnena är Älgört, Svarta vinbär och kisel (Åkerfräken t ex..)

Erbjudandet om gratisprovet hittade jag i sista numret av "Vi i villa", så har du den tidningen kvar, passa på att beställa en tub - 150 ml - som räcker ca 1 månad. Man känner omedelbar lättnad, åtminstone gjorde jag det. Trodde inte på allt det positiva som stod om gelen men nu har jag blivit övertygad  om gelens otroliga förmåga att lindra smärtor!

Har du inte den tidningen så googla på Artro Flex+ så kommer du till hemsidan. Gelen innehåller dessutom Glucosamin som "tränger in" till de ställen där bristen på bindväv och brosk gör att lederna smärtar. (Glucosaminet hjälper kroppen att bilda collagen, som är ett ämne som är nödvändigt för att både bindväv och brosk skall kunna bildas i den mängd som krävs. Förmågan att bilda collagen avtar med stigande ålder, ja redan vid 30-årsåldern, så en extra puff i rätt riktning är aldrig fel, speciellt om man har ont..)

Lycka till!

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2015-06-04 18:26 #1 av: Ians

Bra tips Tuvan Glad

Anmäl
2015-06-05 07:14 #2 av: shigne

Okej....det var ju intressant!

Har kikat på deras "gratis"sida, men jag kan inte hitta något bindande efter det där gratis provet. Eller har jag sett fel?

Jag blir lite, lite misstänksam när nån vill dela ut gratisprover och sen är man "fast" i själva prenumerationen.

 

 

Anmäl
2015-06-05 12:33 #3 av: Tuva-Lena

Helt rätt shigne, man bör vara försiktig. Det här är också ett abonnemang, men efter den första tuben så har man 30 dagar på sig till nästa försändelse och kan avsäga sig abonnemanget under den tiden. Å andra sidan, är gelen bra så varför avbeställa? Jag tänker fortsätta ett tag i alla fall. Tipsade mamma om den också, men hon har fått vänta längre på leveransen så hon fick ta min så länge, Hon har ju så förb... ont! i höftleden! och kan det hjälpa henne som har noll med ledbrosk kvar i höften, ja då kan det nog hjälpa de flesta.

Det är en schweizisk läkare som har "upptäckt" gelen så jag känner mig trots allt ganska trygg med den. Glad

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2015-06-06 00:10 #4 av: NiklasTyreso

Älgört, svart vinbär och åkerfräken är enkla att plocka själv i naturen oc torka och göra te på.

Anmäl
2015-06-06 12:49 #5 av: Tuva-Lena

Japp, helt rätt Niklas! Glad Jag har redan plockat svartvinbärsblad, älgörten blommar inte förrän i juli hos mig och åkerfräken:en är på tillväxt. Har fjolårsörter hemma, men vill man ha ut full effekt av växten är det bättre att plocka nytt varje år. Dessutom håller inte älgörten mer än i 6 månader ca, sedan blir det bara ett "damm" av allting.Funderar

Här är länken till erbjudandesidan förresten!

http://v1.campaign-redirect.com/campaignID/bc0aa703-2f47-4d79-9229-d9ea5d3be480/996/

Du Niklas, får jag fråga: Vad är det du har på din avatar..? Är det en binnikemask eller en vanlig "snäll orm"? Förskräckt Ha ha.. Skämtar

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2015-06-06 12:53 #6 av: Tuva-Lena

..upptäckte just att när man klickar på länken så kan brandväggen säga ifrån. Vill du ändå komma in på sidan så tryck ner Ctrl-knappen samtidigt som du klickar  på länken, då häver du "förbudet". Ha en fin dag! :)

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2015-06-06 21:17 #7 av: Magi-cat

Tack för tipset, Tuvan! Blomma

Hjärta "...the beginning of wisdom, is, "I do not know" (Data)

Anmäl
2015-06-08 12:38 #8 av: NiklasTyreso

Ians: På min avatar har jag en av mina majsormar, en med fin färg och märkligt mönster. Han är far till flera speciella ungar.

Anmäl
2015-06-08 18:32 #9 av: Ians

Förskräckt snälla NiklasTyreso DET hade du inte behövt berätta för mig! Jag är så rädd för ormar så det finns inte!!!!!

Det var bättre när jag inte såg vad det var! Cool tom bajs hade varit bättre än orm!

Anmäl
2015-06-08 20:31 #10 av: NiklasTyreso

Oj då! Det var visst #5 av: Tuva-Lena som frågade, inte du!  ;)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.