2015-11-04 11:08 #0 av: Ians

Hejsan på er!

Hoppas att ni alla fått en bra start på den nya dagen!

Vill bara på minna er om att vi manifesterar det vi bejakar i våra liv, så vi styr med viljekraft  mycket av hur vi mår. Låter det långsökt och konstigt? Livet är väll som det är och vi får vad vi förtjänar, eller vad livet bjuder!

Nja, jag ser det nog så att vi är vad vi tänker, om vi ser allt negativt så är det de sakerna som vi ser i förstahand. Är vi positiva och tänker positivt så är det , det vi ser runt oss. Vilket gör att man faktiskt kan påverka utfallet av sin dag i väldigt hög grad, genom sitt sätt att tänka.

Är man i en jobbig period så hjälper det faktiskt att börja dagen med lite positiv affirmation, meditation och positiva mantran. Att intala sig själv och styra sina tankar mot det positiva som faktiskt händer trots allt, så att det inte faller bort i ett negativt brus. För vissa låter det "Kläm käckt" och orealistiskt, men prova så skall du se att det kommer att höja de positiva vibrationerna under dagen några snäpp! Mec mer träning så kommer det tom att göra att saker inte är så illa alls som de var för ett tag sedan, oavsett om situationen ändrats eller  inte, Tillslut klarar man att tom. vända ryggen åt de negativa situationerna och människorna som finns där, eller åtminstone inte påverkas av det eller dem i samma utsträckning som inna. Prova det kostar inget och det skadar absolut inte! Skämtar 

Ha en underbar dag Hjärta