Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Akupressur Akupunktur Alt medicin - djur Andligt Aromaterapi Ayurveda Balsam för själen Blogg trådar Egen erfarenhet av alt beh Fysioterapi/smärtlindring Gamla huskurer Gott och nyttigt - Receptsamling Healing Homeopati Husapotek/Huskurer Hälsokost - Kosttillskott Inredning/feng shui Klotterplanket Kreativa hantverkstråden :) Massagetekniker Musik till avkoppling Naturlig hudvård Off Topic Presentationer/medlemmar Qi Gong Temaveckor Tips & Trix Tävlingar Vår prunkande trädgård Våra djur Vårda själen Web shopen Yoga Zonterapi Öronakupunktur Örter Örtkosmetik Örtmediciner Övrigt Secondhand trådar Övningar Shamanism
Klotterplanket

Fredag 13 nov

2015-11-13 11:41 #0 av: Ians

Hur vidskepliga är ni idag?

Fredag den 13onde en dag när det sägs att allt skall gå åt pipsvängen Skämtar och man helst skall stanna hemma!

Vilket jag ifs har gjort idag, men inte för att det är just fredagen den 13onde utan för att jag sovit ca 1 timme under natten som gick. Betänk att jag då vaknade kl 05 igår, så blir det lite jobbigt att ens orka ta sig ut!

Här regnar det dessutom rejält så jag tänker krypa ner i sängen och försöka få mig några timmars sömn under dagen, en mår ju inte bättre för att en inte sover!

Kanske försöka få tag i en kiwi eller två, det lär ju vara bra för sömnen om man skall tro tarotlasse som skrivit om sin erfarenhet i den tråden. Hade varit kul att höra hur det gick sedan, det är ju en gammal tråd Skämtar

Ha det gott allihop och hoppas ni får en bra start på helgen!

Anmäl
2015-11-13 11:45 #1 av: Sommarek

13 är mitt lyckonummer.  ;)

Dessutom så brukar man som häxa säga att vi inte är vidskepliga, vi är de som andra är vidskepliga för...  Djävlas   ;)

Anmäl
2015-11-13 15:40 #2 av: Ians

#1 hahahahaha 

Ja de finns nog många som kan se det på ett helt annat sätt, det där med den 13onde! 

Själv tror jag väldigt lite på sådant! Olyckor och lycka kommer o går oberoende av datum. 

Anmäl
2015-11-13 18:57 #3 av: NiklasTyreso

Jag tror inte heller på fredag 13e!
13 är ett fibonacci-tal som ofta förekommer i naturen vid jämnviktsförhållanden, tillsammans med andra fibonaccital. Så för mig står 13 för jämnvikt.

Anmäl
2015-11-14 12:44 #4 av: NiklasTyreso

Värsta terrordådet i Europas historia inträffade igår på fredagen den 13e!

Jag tror inte terroristerna valde dagen just för det var fredag 13e, snarare kan terroristerna valt datum utifrån att det var nymåne och nymånad enligt muslimsk kalender.

Det är människor som begår terrordåd, inte datum eller månen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.