Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Akupressur Akupunktur Alt medicin - djur Andligt Aromaterapi Ayurveda Balsam för själen Blogg trådar Egen erfarenhet av alt beh Fysioterapi/smärtlindring Gamla huskurer Gott och nyttigt - Receptsamling Healing Homeopati Husapotek/Huskurer Hälsokost - Kosttillskott Inredning/feng shui Klotterplanket Kreativa hantverkstråden :) Massagetekniker Musik till avkoppling Naturlig hudvård Off Topic Presentationer/medlemmar Qi Gong Temaveckor Tips & Trix Tävlingar Vår prunkande trädgård Våra djur Vårda själen Web shopen Yoga Zonterapi Öronakupunktur Örter Örtkosmetik Örtmediciner Övrigt Secondhand trådar Övningar Shamanism
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Healing

Healingstund Söndag 22/11

2015-11-20 05:42 #0 av: Ians

Då var det dags att fundera på om man vill ha lite healing boost på söndag klockan 18 Glad

Denna tråd där man kan anmäla sig kommer att vara öppen fram till kl 17.45 på söndag.

Som vanligt kan ni inboxa mig om ni har något specifikt ni vill att jag skall tänka på när jag sänder. 

Däremot så är det inte alltid så att det är just till det som kraften går Skämtar universum healar i "Gudomlig ordning" som jag brukar säga, dvs inte alltid är man medveten om vart problemen kommer ifrån, utan man upplever ibland de "sekundära" problemen som mer framträdande.

Vilket gör att "de" kanske lägger krutet på det egentliga problemet, om ni förstår hur jag menar?

Ett ex: Om jag går runt och har ont i magen pga stress, så kanske jag efter en healingstund känner mig lugnare, men det gör fortfarande ont i magen. För universum är det en naturlig ordningsföljd, för det är först när man blir av med den inneboende stressen som magen Kan läka sig.

Att bara ta bort det magonda skulle egentligen bara vara en symtomlindring. Går man runt och oroar sig så dyker kanske tankar eller ideér upp som pekar på vad det är som oroar, etc

Så man skall vara uppmärksam på både tankar, ideér och annat som dyker upp dagarna efter en healingstund. Det är där svaren är, på varför man känner som man gör eller mår som man gör. Och det är först i den processen som själva läkningen är möjlig.

Se till att dricka ordentligt, det närmaste dygnet efteråt, så att det som skall spolas ut och rensas ut, får en möjlighet att göra så.

Anmäl
2015-11-20 21:56 #1 av: DorisDay

Ska man rikta antennen åt något särskilt håll?

Anmäl
2015-11-22 09:41 #2 av: Ians

#1 Nu förstår jag inte riktig Vad du menar, men ser att du lagt upp lite olika kommentarer i olika trådar, som får mig att fundera lite vad du är ute efter? 

Kan jag få en förklaring till denna fråga tack Cool

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.