Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Akupressur Akupunktur Alt medicin - djur Andligt Aromaterapi Ayurveda Balsam för själen Blogg trådar Egen erfarenhet av alt beh Fysioterapi/smärtlindring Gamla huskurer Gott och nyttigt - Receptsamling Healing Homeopati Husapotek/Huskurer Hälsokost - Kosttillskott Inredning/feng shui Klotterplanket Kreativa hantverkstråden :) Massagetekniker Musik till avkoppling Naturlig hudvård Off Topic Presentationer/medlemmar Qi Gong Temaveckor Tips & Trix Tävlingar Vår prunkande trädgård Våra djur Vårda själen Web shopen Yoga Zonterapi Öronakupunktur Örter Örtkosmetik Örtmediciner Övrigt Secondhand trådar Övningar Shamanism
Klotterplanket

Bubbel 27 nov

2015-11-27 05:50 #0 av: Ians

Godmorgon,

En kan undra vad denna dagen kommer att bära med sig. Fredag är det i alla fall, för mig som jobbar måndag till fredag så betyder det Sovmorgon i morgon Hjärta

Vissa veckor är man lite extra trött, och då känns lördag och söndag som en välförtjänta vilodagar.

Vill passa på att påminna alla om Reflexer! Det är mörkt ute nu och både bilförare och cyklister har svårt att se er i tid, inte roligt när det plötsligt dyker upp någon ur tomma intet!

Var iväg och köpte ett riktigt bra halsband till min hund igår eftermiddag, som skall synas på 500 m avstånd, man kan ställa in både blinkande ljus och ett fast ljus på den, och så är den uppladdningsbar, så man slipper köpa nya batterier hela tiden!

För även hundar är luriga varelser som är svåra att se i mörkret!

Var lite snäll mot dem runt dig, se till att du syns, för som sagt det är mycket otrevligt när någon helt plötsligt och utan förvarning bara dyker upp i mörkret! Tror att vi som bor i stan är sämre på det där med reflexer, vi tror att vi syns bara för att det finns gatubelysning, men tyvärr så gör vi inte alls det!

Ha en bra dag alla goingar och var rädda om er!

Anmäl
2015-11-27 09:39 #1 av: Toyan

God morgon!

Visst är det välbehövligt med ledighet Ians, ha det gott och njut av helgen.

Tack för att du påminner om reflexer, det behövs.

Inte lätt att sia om vädret idag, det blir vad det blir. Ska hämta en bok på biblioteket idag, har stått i kö på den, sen blir det att helghandla en del.

Ha en bra dag allaBlomma

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.