Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Akupressur Akupunktur Alt medicin - djur Andligt Aromaterapi Ayurveda Balsam för själen Blogg trådar Egen erfarenhet av alt beh Fysioterapi/smärtlindring Gamla huskurer Gott och nyttigt - Receptsamling Healing Homeopati Husapotek/Huskurer Hälsokost - Kosttillskott Inredning/feng shui Klotterplanket Kreativa hantverkstråden :) Massagetekniker Musik till avkoppling Naturlig hudvård Off Topic Presentationer/medlemmar Qi Gong Temaveckor Tips & Trix Tävlingar Vår prunkande trädgård Våra djur Vårda själen Web shopen Yoga Zonterapi Öronakupunktur Örter Örtkosmetik Örtmediciner Övrigt Secondhand trådar Övningar Shamanism
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Klotterplanket

Bubbeltråden v 4

2016-01-25 08:05 #0 av: Ians

Godmorgon på er,

Så smälter all snön igen, tack o lov har de hunnit få bort det mesta från gångbanor, så man slipper vada i slask. Ändå tycker jag att det är lite synd, gillar kyla och snö bättre än regn och mörker.

Ja, ja snart är det vår Gladredan nu ser man att dagarna blir längre, en liten stund för varje vecka. 

Önskar er alla en fin vecka så här i slutet på januari, nästa gång det är dags för en ny veckotråd så är vi inne i februari…….

Anmäl
2016-01-25 10:38 #1 av: Toyan

God förmiddag!

Här är det inte mycket snö kvar nu, men en otrevlig dimma för andra dagen.

Oavsett väder så önskar jag alla en fin början på veckanBlomma

Anmäl
2016-01-25 20:15 #2 av: Tarotstollan

Ja, det smälter undan jättefort även om vi har minst 1 dm kvar på gräsmattorna. Just nu har jag + 3, 2 här.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-01-27 00:33 #3 av: Tarotstollan

Ja, nu är gräsmattorna gröna och den enda snön och isen som finns är där de plogat upp i högar. Det ösregnar och vi har + 4,3 just nu!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-01-29 13:57 #4 av: Ians

Här är all snö borta, och vi slapp att vada i slasket! Tyvärr har vi regn och mörkret är som en våt filt över oss igen Ledsen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.