Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Akupressur Akupunktur Alt medicin - djur Andligt Aromaterapi Ayurveda Balsam för själen Blogg trådar Egen erfarenhet av alt beh Fysioterapi/smärtlindring Gamla huskurer Gott och nyttigt - Receptsamling Healing Homeopati Husapotek/Huskurer Hälsokost - Kosttillskott Inredning/feng shui Klotterplanket Kreativa hantverkstråden :) Massagetekniker Musik till avkoppling Naturlig hudvård Off Topic Presentationer/medlemmar Qi Gong Temaveckor Tips & Trix Tävlingar Vår prunkande trädgård Våra djur Vårda själen Web shopen Yoga Zonterapi Öronakupunktur Örter Örtkosmetik Örtmediciner Övrigt Secondhand trådar Övningar Shamanism
Alt medicin - djur

Loppor

2017-06-15 16:23 #0 av: nicesandra

Hej!
Min katt har dragit in loppor. Jag är nyfiken på om någon har tips på hur jag blir av med dem, förutom att köpa behandling på apoteket? 😊

Sandra

Anmäl
2017-06-16 22:59 #1 av: NiklasTyreso

Det finns örter som man förr kunde lägga i hundens sovlåda mot loppor, men ärligt talat så tycker jag att du snabbt ska behandla din katt så den slipper lida istället för att leta naturmedel mot loppor.

Det är svårt att behandla mot löss och parasiter för behandlingen ska vara jättegiftig mot parasiten, men inte det minsta giftig mot katten/hunden/värddjuret. Risken är att du använder en för svag naturmedicin så lössen inte dör och katten lider, eller att du använder starka lusdödande medel som förgiftar din katt.

Flugsvamp dödar (vägg)löss men din katt slickar sig i pälsen och blir sjuk av flugsvamp. Nej, jag känner bara till naturmediciner mot löss som är för svaga eller för giftiga. Apoteket låter som ett riktigt bra alternativ i stället för naturmedicin.

Anmäl
2017-06-21 13:37 #2 av: Magi-cat

#0 Vilka symptom har kisse och har du fått konstaterat att det är loppor?

(Jag vet tyvärr inga alternativa medel, jag bara undrar ändå. Glad)

Hjärta ""Myths address the fundamental enigmas of our existence and help us try to make sense of our lives..."

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.