Övrigt

Har du fastnat i ett konstant klagande?

2018-11-22 13:27 #0 av: Tant Grön

Med tankens kraft kan du ändra ditt välmående – här är sju sätt som gör det lättare för dig att börja tänka positivt: https://www.expressen.se/halsoliv/psykologi/sju-smarta-knep-sa-lar-du-dig-tanka-mer-positivt-/

2018-11-26 17:33 #1 av: NiklasTyreso

Man kan träna upp positivt tänkande och det är framför allt bra för den som tränar det, men det förändrar inte världen eller andra människor.

Är du mobbad eller kränkt av vad andra människor gör ont mot dig, då slutar de inte för att du tänker positivt.

Sorg efter människor man förlorat är också något som man inte kan eller ska försöka ändra genom positivt tänkande. Ofta är bekräftelse på att det är normalt att sakna älskade medmänniskor bättre mot sorg än positivt tänkande.

Men, med ett positivt tänk kan andra tycka att man är roligare att umgås med, men det är inte något universalmedel för att få vänner.

Ibland kan jag tycka att när livet är för djävligt, då kan det vara på sin plats med bitterhet och ilska, så länge det inte belastar andra.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.