Annons:
Etiketthuskurer
Läst 8363 ggr
Ians
2013-11-20, 17:42

Mirakelträden 4 st.

Postar om ett inlägg som hamnat i fel tråd, tycker jag iaf Hoppas att det är ok för Cristine som skrev inlägget.

         ***********************

av Cristine

Tepezcohuite eller Tepescohuite traditionellt kallat "skin träd". Bark tepezcohuite toast användes av Maya för behandling av hudskador, och i regionen används den fortfarande för sitt särskilda effekt vid behandling av brännskador . Dess antiinflammatoriska, antibakteriella, anestesi-och regenerativ epidermis gav trädet smeknamnet "mirakel".

….

Taxonomi Tepezcohuite:

Kungariket:. 
Division: Magnoliophyta. 
Klass: Magnoliopsida (dikotyledoner). 
Underklass: Rosidae. 
Ordning: Fabales. 
Familj: Mimosoidae - Mimosaceae. 
Arter: Acacia tenuifolia (L) Willd.

Beskrivning Tepezcohuite Botanik:

Taggiga träd, vedartade stjälk ca 8 m hög och 10 till 15 cm. av diametr eller något ludna, med lakan 10 till 25 cm. Alternativa långa eller sammansatta flingor 20 till 40 linjära och avlånga, nästan sessila eller bladskaft av 1 till 2,5 cm. länge, + stam + de ibland taggiga. Stipler linjär 4 till 8 mm. långa. Vita blommor små, oskaftade, i täta spikar lång 5-8 cm. och skida formades avlånga 7 cm. bred. Blomfoder campanulate nästan lika stor som corolla puberulent, corolla 1,5 till 2 mm långa. Linjär avlång frukt. I naturen växer i 4-6 år utan gödsling.

Tepezcohuite Distribution och Habitat:

Ursprungligen från Mexiko. Det finns i Chiapas tillstånd i det centrala depression och Cintalapa dalen i nordvästra Stilla kustslätten. Även i en liten del av den nordvästra regionen Guatemala.

Från oss om deras livsmiljö behöver ett varmt klimat mellan 50 och 600 meter ovanför tis . Associated tropisk lövskog och öken buskmarker och i gräsmarker, där det anses som klimax vegetation.

En kort historia av Tepezcohuite:

Mayafolket har alltid varit intresserad av forskning och tillämpning av växter som befolkade den stora geografi Mexiko, med hjälp av en mat och för medicinska eller andra kosmetika. Bland det stora utbudet av naturliga produkter tillverkade av Mexiko i världen idag, hittar vi en anläggning, som genom sin form och placering i pre-spansktalande tider kallades "Tepezcohuite" rot namnet på det nahuatl språket som experter tjänsteman tepezcuahuitl kommer från ordet betyder "hill träd som blöder." Denna buske användes av Maya för mer än 10 århundraden som ett botemedel mot hudsjukdomar .

Den rostade Tepezcohuite användes av Maya till det tionde århundradet för behandling av ytliga hudskador. Numera fortfarande används, eftersom det har en stor makt cellförnyelsen . sin prakt som civilisationen sammanfaller med höjden av sin Era Classic (250-900 e.Kr.), så när den spanska upptäcktsresanden Francisco Hernández de Córdoba i 1517 nådde kusten av Yucatan halvön, hittade bara en skugga av sin forna glans. Men "fotavtryck" Maya är fortfarande mycket tydligt i stora områden Mesoamerikanska och deras seder, praxis och traditioner som vi kan fortfarande lära sig och få praktiska fördelar.

Den tepezcohuite inga hemligheter till Maya sedan urminnes tider och används för att behandla hudskador. Tillämpningen av barken pulver på sår och brännskador, särskilt smärta lugnade dem och kraftigt accelererade läkningen och undvek ärr.

Sådana regenerativa egenskaper i huden, de tror de Maya, det var ett heligt träd. Därför nedärvda traditioner infödda amerikaner säger dessa effekter "magiska" av tepezcohuite vid behandling sår , sår och brännskador av olika slag. Det forntida kunskapen inte glömt och har överlevt tack vare folktraditioner.

Märkligt modern vetenskap och den senaste forskningen bekräftar de utmärkta egenskaperna hos denna naturprodukt. Så vi kan säga att tepezcohuite har bakteriostatiska egenskaper, antiseptisk, smärtstillande, helande och regenererande.

År 1984 var en fabrik en explosion som lämnade 500 personer med svåra brännskador. Dr Leon Roque, som var bekant med anläggningens Tepezcohuite, ville kontrollera helande förmågor hos de människor som tillämpar växt brann. Pulver applicerades Tepezcohuite skälla som en bränd hud läker. Med detta test kapacitet testades anti-inflammatorisk, anti-bakteriell, anestetikum och regeneratorn av en växt.

Under jordbävningen i Mexiko 85 användes och betraktades som en mirakel i åtgärd Tepezcohuite Tlalnepantla sjukhus.

Och på grund av dessa funktioner har Tepezcohuite använts i stor utsträckning farmakologi och i kosmetika som en hud föryngrande medel. Blandas med andra produkter, såsom ginseng, ger en mer effektiv behandling. För detta ändamål har vi utvecklat produkter såsom krämer, tvålar, schampon och lotioner.

Av dessa skäl och mer, är det inte förvånande att Maya trodde att anläggningen var tepezcohuite "mirakulöst"..

Cris Sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt

                  *******************************

Annons:
Cristine
2013-11-20, 18:08
#1

Tack  Ians, och du får säga till om jag tar för mycket plats med mina träd.

Ville tala om att jag fick ett stort kallbrands sår som nu snart är ett minne blott. Det skulle vara omöjligt att få bort utan de var nog tvugna att kapa benet.

Jag åkte hem och köpte denna. När jag strök salvan på såret fick jag på händerna och såg till min förvåning att de blivit släta efter en tid(73 år)

Läste mer och fick veta att Halma Zayek är född där träden växer  ….Konstnärinnan med de hopväxta ögonbrynen….och att hennes mormor dog vid 93 års ålder utan en enda rynka

Alltså har hon gjort en hudcreme som hon säjer..jag minns inte vad den heter.

Denna använder jag.Tepezcohuite Pomade (Arbol de Vida) 4.23 oz

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Ians
2013-11-20, 18:13
#2

Träd FÅR ta plats Cristine 😉

Vart har du köpt denna krämen/salvan ?

Cristine
2013-11-20, 18:15
#3

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Cristine
2013-11-20, 18:44
#4

Salvan är svart men blir genomskinlig när man gnuggar in den, den luktar lite tjära, så vill man använda den som hudcreme så är den bäst hemma och som natt creme.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Cristine
2013-11-20, 18:50
#5

För er som har värk i lederna:

Träd 2 Graviolan

Taggannona (Annona muricata) art i familjen kirimojaväxter. Arten förekommer naturligt i Centralamerika och Västindien.

Graviola är en liten, upprätt vintergröna träd, 5-6 m hög, med stora, glänsande, mörkt gröna blad. Det ger en stor, hjärtformad, ätbar frukt som är 15-23 cm i diameter, är gul-grön i färgen och har vitt kött inuti. Graviola är naturligt för de flesta av de varmaste tropiska områdena i Syd-och Nordamerika, inklusive Amazonas. Frukten säljs på lokala marknader i tropikerna, där den kallas guanbana i spansktalande länder och graviola i Brasilien. Den fruktkött är utmärkt för att göra drinkar och sorbet och, även lätt syrlig-syra, kan ätit ur handen.

Graviola har en lång och rik historia av användning i örtmedicin samt långa registreras inhemska användningen. I de peruanska Anderna, är ett teblad som används för katarr (inflammation i slemhinnor) och den krossade utsäde används för att döda parasiter. I den peruanska Amazonas barken, rötter och blad används till diabetes och som ett lugnande medel och kramplösande. Infödda stammar i Guyana använda ett löv och / eller bark te som ett lugnande medel och hjärta tonic. I brasilianska Amazonas ett löv te används för leverproblem, och oljan i blad och omogna frukter blandas med olivolja och användas utvärtes vid neuralgi, reumatism och artros.Används också invärtes i pulver. I Jamaica, Haiti och Västindien, frukt och / eller fruktjuice används för feber, parasiter och diarré, och som en lactagogue, barken eller bladen används som kramplösande, lugnande och NERVLUGNANDE MEDEL för hjärtproblem, hosta , Grippe, svår barnsbörd, astma, asteni, hypertoni och parasiter.

Ursprungligen förtecknas av National Cancer Institute i USA år 1976, det var först 1995 som arbetet fick någon fart.

Den NCI stöder nu Purdue forskning. Nyligen detta har bekräftat att utdrag ur Graviola bladen dödas cancerceller "bland sex mänskliga cellinjer" och var särskilt effektiv mot prostata och pankreas cancer. En annan studie visade deras effekt mot lungcancer.

Den senaste undersökningen av det katolska universitetet i Sydkorea har visat att de aktiva beståndsdelarna har "selektiva cytoxicity" jämförbar med Adriamycin, ett läkemedel som historiskt använts för bröst-och tjocktarmscancer. En ytterligare studie publicerad i Journal of Natural Products hävdade Graviola var 10.000 gånger mer effektivt, en tredje studie från Sydkorea visade att, till skillnad från Adriamycin, fanns det ingen negativ aktivitet på friska celler, medan en fjärde studie från Purdue (1997) uppgav att många cancerceller som överlever klassiska kemoterapi genom att utveckla resistens mot kemikalier, attackerades ingen the mindre genom Graviola agenter.

Dr Jerry McLaughlin, Purdue ledande forskare säger att många cancerceller med tiden utveckla en P-glykoprotein pump för att driva ut kemoterapeutikum innan det kan fungera. Men Annona kemikalier förbi den här och döda cancerceller. Dr McLaughlin har ett antal videofilmer som publiceras på nätet om hans fynd.

Huvudsakliga åtgärder:

* Dödar cancerceller

* Bromsar tumörtillväxt

* Dödar bakterier

* Dödar parasiter

* Minskar blodtrycket

* Sänker hjärtfrekvens

* Vidgar blodkärlen

* Sedates

* Lindrar depression

* Minskar spasmer

* Dödar virus

* Minskar feber

* Fördriver maskar

* Stimulerar matsmältningen

* Stoppar konvulsioner

* Tar bort infektioner

Medan forskning av Graviola har fokuserat på sin cancer-fighting effekt, har anläggningen använts i århundraden av medicinmän i Sydamerika för att behandla ett häpnadsväckande antal sjukdomar, bland annat:

Hypertension

Ringorm

Borrelia

Influensa

Skörbjugg

Hudutslag

Malaria

Neuralgi

Dysenteri

Artrit

Artros

Hjärtklappning

Reumatism

Nervositet

Högt blodtryck

Insomnia

Diarré

Feber

Illamående

Kokar

Dyspepsi

Muskelspasmer

Cris Sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt

Hemsida www.livskvalitet-2.se

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Cristine
2013-11-20, 21:25
#6

För er med ödem, jag har själv haft och tål inte strumporna de ville tvinga mej att bära..

Träd 3

Boswellia serrata extract supplement health benefit, dosage, asthma

Boswellia serrata är ett träd finns i Indien, Nordafrika ochMellanöstern.. Remsor av bark skalas bort, vilket ger en gummiartad oleo-harts som innehåller oljor, terpenoider ochtuggummi.
Gummit harts från Boswellia har använts i traditionell och omfattande ayurvedisk medicin för att behandla en rad olika tillstånd.
Bland dessa sjukdommar finns:  asthma, kroniska sår, smärta, inflammation, sjuka ben, reumatiska och nervösa sjukdomar,urinvägar tarmkanalen, hudsjukdomar, amenorré, dysmenorré,såriga bröstvårtor, ringorm, .

Anti-artritisk - I studier, jämfört med placebo, resulterade behandling med Boswellia harts i en signifikant minskning av smärta, varaktighet av morgonstelhet tid och "gemensamt och funktionshinder poäng" bland patienter med reumatoid artrit.
Det viktigaste och nu är det bevisat, den botar ödem.
 serumkoncentrationen av bosweltic syror (AKBA och KBA).SÖKRESULTAT: Jämfört med baslinje och om Åtgärd D omedelbart

efter utgången av radioth erapy slut BS / placebot reatment, var en minskning med cerebraI ödem> 75% fou ai
60% av patienterna ford ving BS och i 26% av patienternareceivinq placebo (P = 0,023). Dessa findi NGS kan baseras på en
ytterligare myraitumor effekt. Det fanns inga allvarliga negativahändelser i någon av grupperna. I th e es g ROU p, repcrted 6 patienätter
mindre Gast rointestina L di SCOM fort. es inte har en bety nificmyra Påverkan på quellty av LIF e eller cognit ive funktion. den
dexameth asone dos U nder rad iotherapy i båda grupperna var intestati sticalty annorlunda. Bosweltic syror kan vara
detekteras i pat ient s 'serum. SLUTSATSER: BS minskadesiqntücantly hjärnödem mätt med MRT i studien
befolkning. es skulle potentio vara efly ste roid-spa ring för Patimedelsingredienser som får hjärnan Irradiat jon. Våra resultatkommer att behöva
ytterligare vatidated i Jarger studier. Cancer 2011; 117:3788-95.@ 2011American Cancerfonden.
KEYWORDS: bra i edeme, brain tumör, Boswellia serrata.Radiotherapy, stödjande vård.
Boswellia.

En Jättebra länk som är lättläst med stoora bokstäver.

Den handlar om hur den tar bort infektioner smärta och edem.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Annons:
Cristine
2013-11-20, 21:48
#7

För er med proriasis, exem, och svamp.

Neem YTräd nr 4

*I Indien växer Neem  i tropiska torra skogar löv-och törne (Champion och Seth, 1968) och i de torrare delarna av upp till 1500 meter.  Detta fantastiska träd lever i över 200 år.*

Neem är ett träd av måttlig till stor höjd med en tjock stam och kortare, oftast tidigt förgrening och bildandet av en rundad stor ochganska tät krona glänsande gröna blad. Vanligtvis når en höjd av 12-15 meter, sällan upp till 25 m och en tjocklek av 1,8 till 2,5 meter. Mer än hälften av moderna läkemedel, från aspirin till nya och användbara för behandling av bröstcancer, härrör från ingredienser från växter.

Läkare på indiska subkontinenten har utvecklat en omfattandemedicinsk kunskap baserad på medicinalväxter som saknar motstycke ivärlden. Även i den moderna världen av medicin har ignorerat praxisayurvedisk medicin traditionen, de senaste vetenskapliga studier visareffektiviteten av traditionella naturliga behandlingar och slutligen få internationell respekt.

Bland de tusentals växter som används i ayurvedisk medicin, en särskilt har väckt intresse för att studera traditionell användning,kontrollera och öka dem, är denna växt en Nimträd. Neem har nu dykt upp inte bara som indianerna kallar det "The Village Apotek", utan som "Den fantastiska anläggning" för idag och i framtiden.

Neem, en av de äldsta och mest använda medicinalväxter i världen, som används som en av de viktigaste ingredienserna i ayurvediska preparat, har älskad och respekterad i Indien i över 4.000 år. De gamla indiska ayurvediska avhandlingar talade om de underbaraegenskaper detta träd.

Neem har historiskt använts för att hjälpa kroppen bekämpa kroniska eller tillfälliga. Moderna forskare fortsätter att hitta fler medicinska tillämpningar. De föreningar som finns i fröna har bark och blad avträdet testats som antiseptiska medel, antipyretika, antiinflammatoriska, antivirala och svampdödande.

För internt bruk, är Neem bark extrakt som anges för gastroduodenalsår, hyperglykemi, tarmparasiter och kokar och kan också vara till hjälpför att bryta upp klumpar.

För utvärtes bruk är Neem Leaf Extract appliceras på kroppen för att behandla klåda alla infektioner, svamp, eksem, psoriasis, urtikaria, osv.

Från frön, blad, bark och trä extraherade infusioner eller eteriska oljorsom innehåller mycket effektiva föreningar som antiseptiska medel,antiviríricos, antiinflammatoriska, febernedsättande och fungicider.Preliminära studier på Neem olja och de resultat som uppnås är värt att ta hänsyn till, för att vara enormt uppmuntrande.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Tuva-Lena
2013-11-21, 10:10
#8

Fantastiskt Cris! ☝️ Kan man beställa genom dig då? Kanske jag kan använda en del i mina hudvårdsprodukter? Tänk ändå vilken kunskap dessa människor besitter i fråga om naturen och vad den kan användas till!👍

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

puppen
2013-11-21, 10:38
#9

hej! jag läste en gammal tråd från 2010 om värk av LCHF,

jag får oxå mera ont av LCHF.

äter du fortfarande LCHF?

Cristine
2013-11-21, 12:38
#10

Hej Tuvan!

Jag har nyss fått 4 sändningar som jag sitter och delar ut just nu. Jag hade tänkt lägga in de adresser jag använder vid varje träd så kanske ni själva kan komma överrens några st om att skicka efter tillsammans för att dela på frakten som är ganska mycket och ibland åker man fast i tullen. Graviolan finns att köpa i Sverige, jag föredrar att köpa den i (Latin)/America för det har blivit billigare när vi varit många..Jag har öppnat ampuller och gjort egna cremer och shampo för det är fantastiskt för håret. Både graviolan och neem. Jag tvättar håret med ägg gula och blandar i pulvret där ibland.

Köper ni i Sverige ska det vara Holistic Graviola

Jag glömde bort att jag bara hade en timme på mej att lägga in adresserna.☺️ Så här ser några burkar ut av de jag använder… Holistic köpte jag en gång i Sverige för jag hade bråttom.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

shigne
2013-11-22, 07:17
#12

Tack Cristine - det var mycket intressant!

 

 

Cristine
2013-11-22, 11:01
#13

312 Varsågod shigne!🙂

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Annons:
Cristine
2013-11-24, 16:28
#14

Jag måste be om ursäkt. Jag skrev att Salma Hayek  är kostnärinnan med de ihopvuxna ögonbrynen och hon heter Frida kahlo.

 Salma Hayek föddes 2 Oktober 1966 och är 47 år gammal och  är filmstjärna . >Så här skriver hon om pomadan…

http://www.tepescohuite-tepezcohuite.com/p/tepezcohuite-salma-hayek-beauty-secrets.html

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Cristine
2014-02-20, 02:14
#15

Ny gammal kinesisk mirakelväxt har kommit ut efter 20 års studie för håravfall. Mannen till en väninna i Mexico City hade tappat nästan allt hår och efter många duster med väninnan gav han med sig och provade produkten…han fick tillbaka sitt hår och även om det inte blev helsvart som förut så blev det mörkbrunt. https://www.fulfixcomplex.com/se2bvZXcD/ingredients.php

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Magi-cat
2014-02-20, 09:26
#16

Den där hårväxt-grejen kan köpas som pulver från Råvarubutiken i Kivik. (Trevligt ställe)

Tepez-salvA: http://www.tepezcohuite.net/

Tack för intressant om mirakelträden, Cristine! 🌺


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Toyan
2014-02-20, 09:30
#17

Tack Cristine!  Fantastiskt vilka egenskaper dessa träd har🙂

Cristine
2014-02-20, 10:47
#18

#16 Tack för infot Magi-Cat, vet du priset på pulvret också! #17 Tack Toyan!

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Cristine
2014-02-20, 13:41
#19

#17 jag prövar allt själv för att se om det stämmer.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

tarotlasse
2014-02-24, 11:47
#20

Om ni inte vill lägga en förmögenhet på salvor som fraktas över halva jordklotet för att komma hit.

Man sparar även på miljön genom att gå ut i trädgården och plocka lite  ogräs. Groblad som är minst lika effektivt mot brännskador och hudinfektioner.

Blöt ner dem i varmt vatten och lägg på dem som ett omslag.  

Lasse

Annons:
Magi-cat
2014-02-24, 13:44
#21

#20 Vi vet det, men tack ändå. Just nu är det bara lite klent med grobladstillväxten på nordligare nejder…😎


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

tarotlasse
2014-02-24, 14:55
#22

#21 

Nej då bara att plocka under hela säsongen. Det finns ju hur mycket som helst.  Antingen torkar man bladen och tar fram och blöter ner dem när man behöver dom.

Eller så smälter du bivax, olivolja och tillsätter pulveriserade groblad så har du din egen  salva. 

Hur enkelt som helst att göra och då har man det hemma året runt. 

Blir betydligt billigare och miljövänligare. 

Lasse

Cristine
2014-02-24, 15:06
#23

#22 Lasse..naturligtvis använder jag Svenska örter också och groblad har jag använt många gånger men man får inte bort kallbrand, bensår, eller stora brännskador eller ödem med dem och det dom verkligen är nra med boswellian är att det blir inga ärr kvar.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

tarotlasse
2014-02-24, 18:29
#24

#23 

Kallbrand har jag aldrig gett mig på överhuvudtaget. 

Men svårare brännskador,  bensår. liggsår, och andra sår med varbildning där har groblad fungerat alldeles utmärkt, 

Huden blir ju väldigt missfärgad och många blir lite oroliga när de de ser huden när man tar av omslaget, 

Men missfärgningen släpper efter ett par dagar. 

Lasse

Cristine
2014-02-25, 07:44
#25

Jag ber om ursäkt, jag ber om ursäkt..ii ruta 23 skrev jag boswellia, jag menade Tepescohuite.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Upp till toppen
Annons: