Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Akupressur Akupunktur Alt medicin - djur Andligt Aromaterapi Ayurveda Balsam för själen Blogg trådar Egen erfarenhet av alt beh Fysioterapi/smärtlindring Gamla huskurer Gott och nyttigt - Receptsamling Healing Homeopati Husapotek/Huskurer Hälsokost - Kosttillskott Inredning/feng shui Klotterplanket Kreativa hantverkstråden :) Massagetekniker Musik till avkoppling Naturlig hudvård Off Topic Presentationer/medlemmar Qi Gong Temaveckor Tips & Trix Tävlingar Vår prunkande trädgård Våra djur Vårda själen Web shopen Yoga Zonterapi Öronakupunktur Örter Örtkosmetik Örtmediciner Övrigt Secondhand trådar Övningar Shamanism
Övrigt

Magnetarmband och energier

2017-05-20 13:40 #0 av: AMJJ

Hej alla!

Detta är kanske en komplex fråga men hoppas få värdefulla råd. Jag är känslig för energifält som currylinjer i sängen osv., vilket gör att jag drar på mig blockeringar och blir orolig. Min fråga är om magnetarmband kan användas för att "ta ut" energin i currykorsen? Kan magnetarmband användas samtidigt som kristaller ex. Har googlat men hittar ingen riktigt bra info, alla erfarenheter/tankar är välkomna, stort som smått. 

Tack på förhand!  

Anmäl
2017-07-09 06:00 #1 av: Mandra

Hej!
Jag har jobbat en hel del med magnetprodukter. 
Det finns två grundregler som du behöver känna till här.
1) Magneter påverkas av och påverkar själv alla material som också är magnetiska. En kristall är inte magnetisk och därför bör det gå utmärkt att använda magneter och kristaller tillsammans.
2) En magnetprodukt, t ex ett armband, stärker dig rent allmänt och av den anledningen bör du bli mindre känslig för currykorsen. Jag tror inte att magneten påverkar currykorset i sig själv i någon större utsträckning.

Det man bör tänka på när man ska välja en magnetprodukt är att det är en vanlig magnet (permanentmagnetisk). Man experimenterar idag med att tillföra en massa annat till magneterna, t ex olika typer av strålning. Det blir mkt sällan bra (i vissa fall blir folk t o m sjuka av dessa produkter).

Magneter gör dig också mer jordad, vilket också verkar som ett skydd mot skadliga energier.

Anmäl
2017-09-26 22:42 #2 av: AMJJ

Tack så mycket, har helt missat ditt svar!
Ja att jorda sig är viktigt så det låter ju väldigt bra!

Anmäl
2017-09-26 22:42 #3 av: AMJJ

Anmäl
2017-09-28 05:13 #4 av: [PurpleAngel]

Tror ni att dena metod skulle fungera på struma /hypoterios, och njurproblem?

Anmäl
2017-09-28 05:14 #5 av: [PurpleAngel]

Kanske något annat ni kan rekommendera istället?

Anmäl
2017-10-01 07:58 #6 av: Mandra

Att dricka magnetiserat vatten skulle nog hjälpa en del. Sen skullen jag också försöka med något homeopat-medel. Man kan bara ett homeopatmedel åt gången, så du får ta ett problem i taget. Börja med det som är värst eller mest akut.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.