Annons:
Etiketthealing
Läst 1839 ggr
[Bettanbop]
2013-11-10, 16:03

Healing

Healingens fördelar

Healing ger oss Livsenergi.
Det eteriska energisystemet runt vår fysiska kropp assisterar oss i bearbetningen av våra tankar och känslor. Vår fysiska kropp är levande på grund av Livsenergin som flödar genom den. Om vår Livskraft är låg eller blockerad så blir vi lättare sjuka och när energin flödar fritt håller vi oss friska och mår bra. 

Healing tillför ny energi.
När vårt energisystem blir blockerat innebär det att de inte kan ta upp lika mycket energi som tidigare och därför inte heller vidarebefordra så mycket energi. Detta påverkar både vårt fysiska och psykiska hälsotillstånd. För att lösa blockeringar kan vi tillföra mer energi som vi kallar Healing. När du tillför healing skapar du en rörelse i energiflödet,  ett energitillskott som gör att dina blockeringar löses upp

Healing återställer balansen i kroppen. 
Rädslor, oro, tvivel, ånger etc orsakar konflikter i våra tankar och känslor. De här konflikterna lagras i vårt energisystem och vi upplever att vi tappar energi och livsgnistan. Medicinska undersökningar har fastslagit att kontinuerlig stress kan orsaka blockeringar som begränsar vår fysiska kropps förmåga att reparera, återställa obalans och skydda sig själv från skador. Healing hjälper till att återställa balansen i kroppen så att den på egen hand kan skydda sig mot skador.

Healing gör oss lugna och avslappnade.
Stress aktiverar våra rädslor och försvagar vår förmåga att reagera och agera på ett ett hälsosamt sätt. När vi får healing renar vi vår eteriska kropp från negativa energier. Healing tar oss också till ett djupt avslappnat tillstånd som frigör oss från spänningar och öppnar upp blockeringar som är lagrade i våra fysiska kroppar. Healing återupprättar energibalansen och befriar oss från fysiska och känslomässiga effekter  som t ex oupplöst stress har orsakat. 

Healing lockar fram passionen.
Passionen kommer från insidan och vi hittar den aldrig utanför oss själva. Med passion inom oss är vi autentiska och upplever inga begränsningar utan känner bara glädje. Passion är en Livskompetens som bygger på att vi är i kontakt med våra känslor, en färdighet som vi kan träna upp genom övning.

Healing tänder Livsgnistan
Passionen finns alltid med oss även om vi ibland tappar kontakten på grund av  för mycket stress, åtaganden och måsten. Genom att tillåta oss att slappna av både i kropp och själ så undanröjer vi blockeringar till våra känslor och vi får tillgång till passionen. Healing är en alldeles utmärkt igångsättare för att vi ska hitta tillbaka till Livsgnistan, men det innebär också att vi  tränar oss i att ge oss själva healing.

Annons:
Ians
2013-11-10, 16:11
#1

Tog mig friheten att ändra i rubriken, undrade lite vad Heaking var när jag klickade upp tråden, men insåg snart att tryckfels nisse nog varit framme 😃

[Bettanbop]
2013-11-10, 16:30
#2

😃 tack

Upp till toppen
Annons: