Etikettövrigt
Läst 3045 ggr
shigne
2014-02-21, 08:45

Fredagsbubbel 21 februari

Vaaa 😮 ingen vaken än?

Gomorron alla!

Här regnar det idag - så ute är det trist, blött och grått och besvärligt!

Tänkte jag skulle sätta igång och ge hallen en "ansiktslyftning" - men se det ville inte kroppen!

Så nu ligger jag med feber, ont i hela kroppen och det känns som jag svalt ett piggsvin!

Inte heller hinner jag med häxkursen som jag tänkt… Nåja, kommer dag kommer råd!

Ha en härlig fredag och är rädda om Er!

kram

 

 

Toyan
2014-02-21, 09:24
#1

God morgon shigne och alla som tittar in!

Usch då shigne..hoppas du har motmedel hemma som kan jaga bort basseluskerna. Sänder en kryakram och ett knippe goa bubblor❤️

Här är det 0,5 grader och snöar så det lär väl bli slabbigt.

Måste ut på stada ( som Tuvan brukar säga..idag också, hade så trevligt på lunchmötet igår så jag glömde en del av det jag skulle handla😃

Önskar er en trevlig, mysig fredag🌺

abbis
2014-02-21, 09:30
#2

Blåser lite kryapådig vindar åt ditt håll Shigne..

Morn alla

Sitter själv med ett värkande vänster öga som ögonläkaren säger "bara" är torrt..Detta kommer och går så torrt ibland och ibland inte..Trycket låg högre denna gång på 27..ska ligga på 22. Men så kunde det oxå vara för en del,som han sa! Men hur ska man veta vem som kan ligga högre än normalt ,undrar jag!

Jobbar med lampor just nu .Igår fick jag en rolig beställning på "Inte se,inte höra,inte prata" typ om ni sett aporna..Kunden ville ha tvärtom. att se att höra att prata..som små barn..Dom blev riktigt roliga..

Sambon nöjd med provningen igår och jag klarade caéet själv..

Bakade en morotsbomb när jag kom hem..

ha de gott

En krukmakare och bloggare http://krukmakerihemjord.blogspot.com/

Tuva-Lena
2014-02-21, 10:34
#3

Go'morrn sötisar!

Joo då, jag var vaken shigne, men jag var lat idag och överlämnade ansvaret till första frivilliga. Skrattar

Shigne! artikeln om kanel och honung! Ta en kopp med detta dundermedel och du ska se att kroppen lever upp ganska snabbt! Annars tycker jag att det är trist att du ska behöva bli dålig när det är helg o allt.. HjärtaKrya på dig vännen!

Jag hade nämligen världens tinnitus igår natt - igen - och då kom jag att tänka på kanel/honung-blandningen, så jag tog en rejäl mugg på morgonen med två tsk av vardera och varmt vatten…redan på dagen kände jag att "det hände nåt" i kroppen. Blev snuvig! Och värkte lite smått i örat, men på kvällen var jag återställd! Nåja, nästan i alla fall så jag fick sova inatt. OskyldigRingde VC igår morse för jag tänkte att "nu måste jag göra nåt åt det här.." Fick ingen tid för "man hade inte gjort klart schemat för nästa vecka…!" Däremot för veckan därpå sa hon, men så länge vill du väl inte vänta…?" VA???! Det var då jag såg honungs-kanelvisionen farmför mig och tänkte att: "Bra(karl) kvinna reder sig själv..!"Cool

Toyan! Måtte ha varit en lyckad dag då du glömmer varför du är på stan! Skrattar men det är såna dagar som ger en ny energi! Härligt!

Ha en fin dag allihopa! Här toksnöar det och blåser rejält idag, så det blir kapuschong upp på prommisen! Kram till er alla! :)

Toyans dag kanske passar in på den här..? ;)

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Indiania
2014-02-21, 10:40
#4

God morgon på er!

Krya på dig Shigne, hoppas det blir bättre!

#2 Abbis var noga med att kolla trycket på båda ögonen så du inte får grönstarr!

I går var jag hos läkaren i K-d har för högt kalkvärde i blodet, skall ta mer prover i vanlig ordning och så skall jag vara med när det blir läkarkonferens och då hoppas jag de beslutar om det blir op eller ej? Det börjar bli utdraget började ta prover i juni förra året.

Ha en mysig fredag alla! Blomma

" Var nära naturen - var när dig själv "

Ians
2014-02-21, 12:16
#5

😮 Käre vänner,

Här var ju rene sjukstugan idag!

Shigne…kanel och honung är en riktig dunder kur! Pröva den!

Abbis…..hade nog sökt en annan ögonläkare för en "second opinion" en ska vara rädd om sina ögon!

Tuvan hoppas att du får en tid ….men det låter lite konstigt …veckan som kommer har de inte schemalagd, men däremot veckan efter 🤔hade väl varit bättre om de fyllde veckorna i tur och ordning!

Indiania, jag vet ju inte varför du har för höga kalkvärden i blodet, men en av anledningarna brukar vara att man är försurad, då löser kroppen ut kalk för att "basa" sig. Hade nog tittat lite på mat som gör kroppen basisk om jag varit som du. Resultatet blir att man får urkalkningar i skelettet, för att kroppen lakar ur sitt kalk i strävan efter att återställa balansen mellan surt och basiskt.

Många sjukdomar beror på att kroppen är sur, helt enkelt. Själv har jag sluppit både det ena och det andra pga min basiska kost och vatten, den sista tiden. Här har de kört två häste förkylningar laget runt och jag har inte fått något av det! Trots att jag dessutom jobbat som en galärslav det sista, och det brukar göra mig mer mottaglig.

Önskar er alla God Bättring snabbt! Värmande kramar till er alla!

Indiania
2014-02-21, 15:02
#6

#5 De misstänker att det kommer från bisköldkörtlarna. Har mätt kalkhalten i skelettet och det är normalt (tack o lov). Har ätit tabletter innehållande kalium/kalcium/magnesium fick sluta tvärt med dom eftersom det kunde bli urkalkning när jag redan hade för mycket av kalcium, fick även sluta med D3 vitamin som stimulerar kalkvärdet.

Har lärt mig att inte handla på Hälsokost, har råkat ut för en del missöden av deras produkter.

Tack för ditt tips!

" Var nära naturen - var när dig själv "

Upp till toppen