Annons:
Etiketthuskurer
Läst 1426 ggr
Ians
2014-03-06, 07:35

Äpplecidervinäger

Läste i Magi-cats tråd om att solljus sänker blodtrycket, det smög sig in andra små tips också. Men tänkte att jag skulle skriva om min erfarenhet i en egen tråd.

Vid ett flertal gånger så har jag fått för mig att dricka vatten med en msk äpplecidervinäger (ÄCV) i, före måltiderna några gånger per dag. Det skall ju hjälpa till att gå ner i vikt och har mängder med andra fördelar enligt de som använder ÄCV, och vem vill inte gå ner i vikt 😎

Men för mig som har ett naturligt lågt blodtryck (90/60) så slutar det varje gång med att jag efter några dagar får ett sällsynt lågt tryck! Och jag svimmar runt och får en mycket låg puls, för att inte säga Farligt låg puls! Så lägger jag detta på hyllan tills jag glömt bort att jag mår dåligt av ÄCVn och modigt prövar igen!

Har nu läst på ordentligt om just ÄCV och inser att detta inte är inbillning, utan man kan faktiskt få lägre blodtryck och lägre kolesterol värden med ÄCV.

För visst har jag fått höra av dem runt omkring mig att det bara är inbillning.

Så för dem som är ute efter att inte bara gå ner i vikt utan dessutom få ett hälsosammare kolesterolvärde, blodsocker och blodtryck, så borde ju ÄCV vara ett billigt och bra alternativ, tänker jag.

Någon som provat och fått lägre blodtryck? Förutom jag då 😉

Andra tips om ÄCV mottages också i denna tråd!

Annons:
Upp till toppen
Annons: