Annons:
Etikettövrigt
Läst 368 ggr
shigne
2014-06-03, 07:45

Tisdags 3 juni bubbel

Gomorron!

Liten sovmorgon idag 🙂

Nu har alla blivit "utfodrade" och jag sitter med mitt morgonkaffe och njuter.

Strax ska den sista iväg och jag ska formligen slänga mig på yogamattan och se om det är nån liten muskel som vill röra på sig.

Känner mig smått stressad över att försök få igång kroppen, snart dags för massageutbildning och då skulle jag vilja vara liiiite vigare än ett kassaskåp som gått i baklås! 😃

Önskar alla en härlig dag!

kram i massor

Annons:
abbis
2014-06-03, 09:00
#1

morn

Usch vilken natt..mina hjärnspöken har haft kul inatt..

Så nu är jag trött trött trött..

Glaserar för fullt och har ett XLL  fat på beställning som bara måste bli bra..

Gjorde choklabollar igår .Fick betyg "I min röv så goda " av en kund igår om mina arrakbollar..ha ha ha

Kul Shigne att du ska utbilda dig till massör..Gäller bara att säga nej till alla närstående då man kan bli lätt utnyttjad 🙂.

ha de gott

En krukmakare och bloggare http://krukmakerihemjord.blogspot.com/

Tuva-Lena
2014-06-03, 09:23
#2

Go'morrn shigne - vink abbis!Glad

Kuul shigne att det börjar röra på sig! När går kursen? Tänk att få ta steget till ett nytt liv! Kram va härligt!GladOch vovven har sovit gott inatt också..? Ja men kan man önska sig mer?GladKassaskåpet kommer säkert att gå att öppna också bara du kommer igång. Titta in till oss på yoga/meditation.ifokus så ser du att det även finns andra som har svårt att tända gnistan.. Skämtar

Va roligt att dina arraksbollar, och alla andra bollar uppskattas abbis, fast kanske inte på det sättet - bättre att dom slinker in den rätta vägen liksom..! Ha ha.. SkrattarHoppas du lyckas med fatet, låter som en fantastisk skapelse!Tummen upp

Jag har fått ont i halsen…igen.. Kan det bero på all pollen utomhus? Bilarna är helt gula och går jag på gräsmattan så blir skorna gula, helt täckta av "mjöl"! Till o med hunden är gul i pälsen!

Vi har en butik i stan som säljer lokalproducerat, närproducerat och ekologiskt och kött från ett gårdsslakteri. Vet ni att det kommer bussar från de närliggande städerna för att handla! En otrolig rusch har dom! Så jag tog mod till mig o hörde mig för om dom kunde tänka sig att också sälja lokalproducerad hudvård..? Och dom nappade! En del administrativ, EU-direktiv-iserad administration, men sedan kan jag börja sälja min hudvård genom dom! Ååå va glad jag blev! Det är ju det här jag vill ägna mig åt! Får jag bara snurr på drejskivan också så kanske jag kan göra mina egna kräm o-tvålburkar - som presentförpackningar då.. eller va säj du abbis? Går det?

Nu är det dags för mat åt vovven, sen en prommis innan det blir för varmt.

Ha en fin dag allihopa!Hjärta

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

shigne
2014-06-03, 09:48
#3

Åh härligt Tuva!!!  Lycka till med "återförsäljaren"!!

kram

Toyan
2014-06-03, 12:38
#4

God middag!

Mulet men 19 grader, har skallebank igen, less på det nu😕

Utbildningen kommer att gå bra shigne.

Jobbigt med hjärnspöken abbis, hoppas dom håller sig borta kommande natt. Kram

Goda glada nyheter Tuvan🙂 Önskar all lycka med återförsäljaren.

Ha en fin dag🌺

abbis
2014-06-03, 13:49
#5

Det är bara och lägga sig i hårdträning , Tuvan😉

En krukmakare och bloggare http://krukmakerihemjord.blogspot.com/

Ians
2014-06-03, 18:11
#6

Guuuu vad roligt Shigne med en massageutbildning! Och Tuvan som skall få en återförsäljare ! Abbis håller tummarna för att det där fina fatet klarar sig genom alla processer, helt o fint! vink vink till Toyan också, vad ska vi hitta på då? Nått får vi väll göra för att få snurr på tillvaron vi också ;) Just nu skriver jag på min platta så jag har inga smilisar som ni kanske ser. Men min dator är lite kass just nu, den loggar ur helt plötsligt och stänger ner mitt i långa inlägg. Såååååå tröttsamt! Så då får det bli plattan istället ;) Ha det gott alla goingar stor kram till alla som behöver!

Annons:
gummimamma
2014-06-03, 22:38
#7

Kikar in som snabbast innan det är dags att sova. Borde egentligen vara i sängen redan! Men det är så kul att kika in här då och då… Skulle vilja göra det oftare, men tiden räcker inte till.

Upp till toppen
Annons: