Annons:
Etiketthealing
Läst 1525 ggr
delfinen1
2014-06-22, 21:35

min healingupplevelse

Ska här förklara min upplevelse av healingen jag fick. Om någon vet vad det betyder som jag var med om får ni gärna skriva det!

Under healingen fick jag stickningar i händerna. Först blev höger hand varm och sedan den vänsta. Även vänster ben kändes varmt. Fick en känsla av att det vibrerade under mina händer och under fötterna ett tag när jag låg ner. sedan fick jag känsla av att jag kände ett ganska hårt tryck mot båda mina händer. Som om jag hade en klump med energi i båda händerna som växte sig starkare och starkare och gick sedan uppåt lite mot armarna. Det var som en varm känsla som gick från händerna uppåt mot armarna. Kände även energin i händerna……. Jag har aldrig känt liknande. Jag har även fått healing tidigare på distans men aldrig känt något tidigare.

Ibland kände jag även värme i olika delar av kroppen.

Juste, jag kände även som att någon höll i min hand under ett tag av healingen. Alltså ni vet när man krokar fingrarna med någon annan när man håller i handen. Det var en skum känsla när jag inte såg någon i rummet. 

Ibland kände jag kyla oxå. Det var en underlig känsla för kylan gick inte defieniera riktigt om den var varm eller kall , går inte riktigt att förklara. Som att det växlade mellan kallt och varmt väldigt väldigt fort!

En bra blogg: http://aloeverablogg.blogg.se/ 

Annons:
Tuva-Lena
2014-06-23, 12:52
#1

Vilken fin beskrivning av din upplevelse delfinen!Hjärta

Jag är säker på att även Ians, som väl gav healingen, tycker att det känns roligt att få sån fin feed back!Glad

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Ians
2014-06-23, 16:41
#2

När det gäller de upplevelser man har under en healingstund session, så är man själv den bästa tolkaren! Om du tänker efter ordentligt så har si svaren på dina upplevelser, det gäller bara att tro på det man känner. Ingen är bättre på att tolka än man själv, så , fundera lite på vad de olika förnimmelserna har att berätta för dig.

delfinen1
2014-06-24, 22:35
#3

Okej. Men jag har ingen aning vad allt detta berodde på faktiskt.

En bra blogg: http://aloeverablogg.blogg.se/ 

Ians
2014-06-25, 17:54
#4

#3 jag är ändå säker på att du hittar svaren om du letar i ditt inre. Inte behöver det vara varken svårt eller krångligt heller! Håll det enkelt så finner du svaren lättare!

gummimamma
2014-06-25, 21:26
#5

Kul att få reda på andras erfarenhet hur de upplever healingen! Din beskrivning är riktigt bra och liknar den känsla jag fick första gången jag fick healing. Nu är det ett par år sedan, men jag har för mig att jag beskrev det som en scanner som scannade av mig, fram och tillbaka över kroppen, innan känslan stannade upp på de ställena jag hade problem med. Där höll den sig en bra stund och spred en skön känsla.

delfinen1
2014-06-26, 00:16
#6

Härligt

En bra blogg: http://aloeverablogg.blogg.se/ 

Annons:
Upp till toppen
Annons: