Annons:
Etikettövrigt
Läst 389 ggr
shigne
2014-07-25, 09:43

Bubbel 25 juli

Gomorron!

Har så otroligt svårt att stiga upp tidigt på morgonen numera - semestertider/sommarlov, då är det lätt att det blir upp och ner med tiderna.

Ute fläktar det lite idag och redan +26…. Trodde det skulle bli en åskskur sent igår, men det blev inte mer än såna där maffiga moln bort på horisonten. 

Idag ska jag försöka göra lite mer nytta, sätter på luftvärmepumpen och pysslar lite inomhus. Skriva ut lektionen jag fått via IT…. Aktivitet finns det alltid, bara orken som kan tryta ibland.

Gudomligt fin veranda du fixat Tuva - såg fotot i gårdagens bubbel. 

Sent igår kväll for vi ut med båten och skulle fiska Gös (inget napp blev det),  så sitter vi där och åker stilla, lugnt fram, tankarna virvlar och far; Varför "gnäller" man på ungdomar som inte tar sig i kragen och mognar till, att dom inte vill ta ansvar så där som vi vuxna vill att dom ska göra? Kontra - alla de män och kvinnor som går in stenhårt på att vara yngre än dom faktiskt är? Å då menar jag de som överdrivet försöker vara yngre….

Hörrni…drick mycket vatten, är rädda om er och se till att ha en underbar dag!

kram

 

 

Annons:
Toyan
2014-07-25, 11:00
#1

God förmiddag!

En sån fin veranda du fixat till Tuvan, härligt att sitta där och bara vara🙂

Lite fläktande vore välkommet här också shigne. Sovit illa och vaknat med huvudvärk 😕 Ska ha tvättstugan idag, sen får det bli att ta det lugnt.

Ha en underbar dag och ta det lugnt i värmen❤️

Tuva-Lena
2014-07-25, 11:27
#2

Hej på er!🙂

Har precis kommit in från prommis i värmen. Som tur är så skuggar granarna en del men det blir lika fullt vääldigt varmt innan man tar sig tillbaka till bilen. Blir så ledsen över människor som skräpar ner ute i naturen! Vi går ofta vid en gammal damm där byborna brukar sitta o fiska och nu i semestertider hittar även andra "mindre nogräknade" personer dit. Fullständigt nerskräpat! Man har till o med lagt ner ett "visitkort" mitt på stigen! Och toapapper som ligger bredvid! Fyyy fasen för sånt beteende!😕Plåtburkar med vassa lock som både människor och djur kan skära sig på, energidrycksburkar och papper, fisklinor med krokar som hänger kvar!LedsenEnergidrycken gjorde då ingen nytta för då hade dom fått orken att städa upp efter sig!

Nåja, en del människor lever i en bubbla och har inte förmågan att förstå att även andra människor kan vilja njuta av den fina platsen…Funderar

Hitta på idag då? Ja gud vet, värmen sätter stopp för mycket, kanske göra kräm då? Behövs ju en ny laddning..

Jodå, verandan blev fin men det återstår en del, bl a tog jag reda på en gammal takkrona i smide som grannarna hemma hade slängt till grovsoporna. Himla vacker men behöver ses över. Den kommer att få hänga i taket sedan.. nöden är uppfinningarnas moder och eftersom jag befinner mig i konstant nöd, ha ha..😃 så får man inte va "för fin i kanten" för att fråga snälla grannen om man kan få ta reda på dyrgripen. Sedan får jag försöka att väcka liv i "oäkta hälften" så att han kan hjälpa mig med sånt jag inte kan göra själv. (Skit också, hade jag valt yrke idag så skulle det nog bli snickare..)

Lite sånt möjligtvis blir det idag.Glad

Ha det så underbart idag, i skuggan!Glad

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

abbis
2014-07-25, 20:45
#3

Hej på er

Sitter bredvid fläkten..Vi bor i ett betonghus så det blir inte snorhett..

Trevligare på jobbet faktiskt..

Ska snart få middagen serverad på balkongen..skugga där nu..;)

Tuvan..Ja det är förfärligt va folk skräpar ner ändå är det böter på detta nu..men då ska dom bli påkomna..Du får sätta upp en webbkamera ;)

Jag har suttit mest i verkstan idag då det varit lugna gatan ..Lite glass har det gått i alla fall..

Förbereder marknadssöndagen då det tydligen är en välbesökt sådan..Temat ska gå i svart..Lakrits ,svart keramik  m.m

Fick etiketter från vistaprint.Det är visitkort egentligen..men blev fina på mina miniatyrer..

ha de gott

En krukmakare och bloggare http://krukmakerihemjord.blogspot.com/

Upp till toppen
Annons: