Etikettövrigt
Läst 471 ggr
shigne
2014-10-12, 10:09

12 Oktoberbubbel

Gomorron!

Oj, vilken sovmorgon det blev! Men skönt, känner att jag behövde den. Ställde upp som chaufför inatt för ett gäng som varit på kalas! 

Här hänger regnet i luften och det är 11 grader varmt ute.  Satt länge uppe igår kväll och förberedde inför mässan nästa helg - sy lite mer överdrag till massagen, beställde lite varor etc. etc. Jättekul och känner att jag lär mig nått nytt varje dag!

Nu blir det lite frukost, ska sy lite mer - iallafall fram till dess att vovven vaknar och då blir det promenad!

Idag är "vilo-dag" , vilket för mig betyder pysseldag! 

Jag hoppas och önskar Er alla en härlig söndag! kram

 

 

Ians
2014-10-12, 11:41
#1

Godmorgon,

Det blev sent inatt, sonen spelade match och det var jag ju tvungen att se😉

Somnade väll framåt 06 i morse! Att di ska ha så konstiga tider Amerikanerna! Det blev vinst och bilden var bra denna gången, kvalitén kan var riktigt usel ibland, men jag är mest glad över att få se en skymt av sonen.

Nu är jag vaken iaf, och vi får se vad denna dagen ger! Igår var det en riktig lågvattens dag! Mådde riktigt dåligt själsligt 😕och tyckte riktigt synd om mig själv! Men det är bara att ta nya tag idag!

Önskar dig en riktigt trevlig pysseldag Shigne, tror att jag skall pyssla lite själv och få färdigt en mössa som jag påbörjade igår. Det kan ju pigga upp humöret något kanske om den blir bra 😉

Ha det gott alla goingar och en stor kram till dem som behöver en!

Toyan
2014-10-12, 12:06
#2

Ser nu att det är 2 trådar. Kanske du Ians kan ta bort min. Tack.🙂

Starta en egen diskussionssajt!

För föreningen, klubben, klassen, skolan, bloggen, hobbyn, intresset, spelklanen, familjen, kompisgänget, bostadsrättsföreningen, samfälligheten...

Kom igång på några minuter. Gratis förstås!

gummimamma
2014-10-12, 21:34
#3

God kväll allihopa!

Kom på i morse, att katten fått sova ute i natt. Tja, det är väl inget problem, då tempen ligger på 14 grader. Men jösses vad kelen han var när jag öppnade dörren för honom! Han ville kelas en lång stund, innan han visade att han ville träna på vår lydnadsträning vi brukar göra varje förmiddag. Då tränar vi på Sitt, Ligg, Sitt fint och Vinka. När han gör det han ska får han en bit skinka eller annat gott. Repertoaren kommer att ökas på med tiden… Först efter det kollade han in om det fanns något gott i matskålen och sedan ville han ut igen. Han älskar att vara ute!!! 

Tog en runda i svampskogen tillsammans med gubben. Det blev en 3 liter med svamp, mest trattisar, som fick följa med oss hem. Inte mycket, men i alla fall något… För ovanlighetens skull var det jag som hittade mest svamp. Vanligtvis är det gubben som har nästan dubbelt så mycket svamp som jag. Hur gör han? Fattar inte… Men idag var det som om trattkantarellerna gömde sig för honom, medans jag hade mina trattisögon öppna. Jag hittade mina i de mest undangömda rishögar och skrymslen man kan tänka sig. Ingen bra svampår i år här nere i Blekinge… Men bättre än förra året!

Upp till toppen