Annons:
Etikettyoga-qigong
Läst 1415 ggr
Ians
2015-01-02, 10:20

Yoga

Det kan inte sägas för många gånger, att yoga är en bra träningsform som gör gott Både för kroppen och själen.

Här är en länk där några av fördelarna med just yoga spaltas upp!

http://www.funktionellyoga.se/yoga2.html

Det bästa är att var och en kan träna i sin egen takt och utgå från sig själv, kombinerar man yogan med lite träning som ger kondition också så har man ett komplett tränings schema, som gör gott för både humör, ork och flexibilitet.

Det behöver inte vara svårare än att man tar sig en rask promenad varje dag, får lite friskluft och ljus, som är A och O just under vintern då inomhusluften är torr , och vi är i behov av just ljus för att må bra. Tar fram sin yoga matta och gör lite övningar på den när helst man vill, då faller ju ursäkten om att man inte har tid bort 👍 Yoga kan man göra när som helst på dygnet ju!

Inte heller är det fel att gå till gymet och promenera eller små jogga på bandet om väderleken och halkan ställer till det, så man inte vågar sig ut. En får ju lite friskluft när en är på väg till gymet också 😉

Fysisk aktivitet räddar psyket dessutom, man r bättre rustad mot stress och problem på jobbet, om man rör lite på sig.

http://www.duochjobbet.se/halsa/fysisk-aktivitet-raddar-psyket/

Faktiskt är just motion den bästa alternativbehandlingen mot många problem som vi annars drar på oss. Men det skall ske i egentakt, man skall inte pressa sig mer än nödvändigt, utan vara snäll mot sin kropp. Då kommer positiva reaktioner ganska snart.

Annons:
Upp till toppen
Annons: