Annons:
Etikettövrigt
Läst 777 ggr
shigne
2015-04-26, 07:48

Söndagsbubbel 26 april

Gomorron!

Så lyser solen igen och det känns mycket bättre. För visst är vi beroende av ljus och värme? Iallafall så är mitt humör bra mycket bättre när solen kikar fram.

Önskar alla en lugn och härlig söndag! kram

Lägger en bild på min kamouflerade tiger, taget på en skogspromenad häromdagen!

Annons:
Tuva-Lena
2015-04-26, 10:13
#1

Då får jag väl dra ner mungiporna idag  då, för här öser regnet ner och det är ca 3 grader.. Mörkt o trist ute.. hoppsan vad hände nu?

I vilket fall som helst så ä jag på väg ut ed vovven oavsett väderlek oc det är jag tacksam för, på de sättet glittrar humöret desto mer när jag kommer i till kaffekoppen igen! :)

Ska göra kroppstvål idag. Blandar i några fina örter också, så får v se vad resultatet blir i slutändan.. ;) Sen borde jag sätta om några pelargonier också, alltid finns det nåt att sätta händerna i!

Kram till er alla goa och ha en härlig sönda!

Ja just ja! Sommarvistet behöver en uppstramning också! 😉

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Ians
2015-04-26, 11:50
#2

Fina Bilder ! Vovve i vitsippehavet, och trollstugan ❤️

Lycka till med tvålen idag Tuvan, och  önskar Dig Shigne en lugn och fin dag också!

Här vaknade vi till livets realiteter de som är vänner med mig på FB kan se vad! Där har jag lagt allt viktigt så att bara "Vänner utom bekanta" kan se vad jag skriver, pga stalkern som göder sina argument utifrån vad jag skriver eller tycker. Lite onödigt! För även om man blockar någon så kan de gå in och kolla via ett nytt konto, eller ngn vän som håller dem ajour med vad man skriver. Dessutom vet man inte vart de smyger runt i övrigt, så snälla inga kommentarer här ang det jag skrev idag!

Mycket att tänka på i it-världen 😎 inte en alldeles angenäm känsla att vara misstänksam mot allt! Men så är det i verkligheten, just nu iaf.

Önskar er alla en underbar dag och hoppas att ni får lite välförtjänt vila denna söndag! För oss som jobbar månd-fred så kommer kommande arbetsvecka att ta slut redan på torsdag, känns ju lite gott faktiskt! 

Kramar i massor till er som behöver en!

Toyan
2015-04-26, 12:31
#3

God förmiddag!

Regnar inte just nu, 9 plus. Känner mig sorgsen idag, fick telefon att mammas syster avled igår, den sista av den äldre generationen på både mammas och pappas sida😕

Sista halvåret bestod livet mest av värk för henne så det kan vara skönt med vila nu. RIP moster❤️

Lite senare idag kommer barnbarnet, då blir det annat att tänka på🙂

Ha en skön söndag allihopa🌺

Ians
2015-04-26, 13:30
#4

❤️ Toyan!

Upp till toppen
Annons: