Annons:
Etikettövrigt
Läst 1358 ggr
[Nickname]
2016-10-06, 17:19

Vad har det gett er att bota eran Candida?

Tjenare! 

Vad har det gett er att bota eran Candida överväxt? Hur botade ni den?

Formula sf722 ska vara bra och såklart skippa kolhydraterna, sluta med mjölk och vinäger.. 

Jag gjorde spott testet i morse och det såg inte lovande ut :S 

En del menar att Candida kan vara orsaken till shizofreni och autism och mer mentala störningar. Ska visst vara jätte svårt att bli av med.

Annons:
Agafia
2016-10-06, 17:29
#1

Det jag läst är att du ska " svälta " ut den genom att inte äta socker arter .

Mooniq
2016-10-09, 07:28
#2

Du kan svälta ut överskottsCandidan med att dra ner på kolhydraterna. OM du även köper kallpressat kokosfett med smak o doft kvar hos hälsokosten så är kokosfett jättebra på att dra ner på Candidan. Kokosfettet hjälper oxå tarmen genom att skapa god kultur för bra bakterier och icke gynnsam kultur för dåliga bakterier. du kan tex göra ishchoklad med mörk choklad 100 gram och 100 gram kokosfett, värm försiktigt i vattenbad, häll upp i isplattan ställ i frysen, knacka ur bitarna i en skål och förvara i kylen. Du bör få i dig 2-3 msk/dag. Du kan ha kokosfett i teet, eller bara äta det som det är. du kan ha det i maten om du tex lagar asiatisk mat så bara du tillsätter några msk i grytan.

Men det ska vara kallpressad, gärna ekologiskt kokosfett med smak och doft,

OM du drar ner på kolhydraterna så finns det ju lätta grupper - tex läsk, godis, snacks, juicer, frukt, rent socker, majs och bröd - lätta grupper att ta bort. Det kan ta upp till ett halvår innan candidan är i normalnivå, kolhydrater - stärkelse och socker -är ren gödning för Candidan. Så ju mindre kolhydrater du äter under en period ju lättare är det för dig att bli av med den.

Candida kan oxå ge sig ut i kroppen och du kan få svampinfektioner på andra ställen, tex underlivet, i svalget, fötterna och om man är kvinna kan man lätt få svamputslag under brösten och i armhålorna - det finns olika salvor på apoteket mot dessa men grundorsaken kan vara Candida- så det är bra om du får ner Candidan till normal nivå. Du kan aldrig utrota candida - den behövs i matsmältningen men för mycket är inte bra, då den lägger sig som en hinna i tarmen och så att säga - äter först. Tarmen får svårt att dra till sig näringen.

Älta inte problem - skapa lösningar!! 🤔😃

Lotofs
2016-10-12, 06:29
#3

Finns en grupp på fb som heter candida cleanse sweden. Finns program att följa i tre faser. Har själv varit i programmet i snart två månader och hoppas mycket på det.

[Nickname]
2016-10-15, 11:23
#4

#3 2 månader? Vad är skillnaden efter så lång tid?

Upp till toppen
Annons: