Etikettövrigt
Läst 771 ggr
Ians
2011-12-29, 16:15

Önskebrunnen

Här kan vi önska oss vad vi vill inför det nya året!…..Så det är bara att önska på o affirmera svaret! Så kommer det att hända grejer!

Mvh Ians ❤️ Sajtvärd:Alt.behandl medarb:Spiritualism[ ](http://yogaochmeditation.ifokus.se/) [http://yogaandthings.blogspot.se ](http://yogaandthings.blogspot.se) [ ](http://spiritualism.ifokus.se/)
Ians
2011-12-29, 16:25
#1

Kära önskebrunn,

inför det nyaåret önskar jag mig en större inkomst…..utan mer jobb …för det har jag så de räcker! Bara att det jag gör kan vara /bli mer lönsamt!

Och när jag nu ändå får önska vad jag vill så önskar jag mina vänner här det samma!

Att få vara frisk o kry vill jag oxå lägga till.

Tack kära universum för ni hört mina önskningar o kommer mot mig med er rikedom och hälsa

från djupet av min själ Tack!

Mvh Ians ❤️ Sajtvärd:Alt.behandl medarb:Spiritualism[ ](http://yogaochmeditation.ifokus.se/) [http://yogaandthings.blogspot.se ](http://yogaandthings.blogspot.se) [ ](http://spiritualism.ifokus.se/)
szirius
2011-12-29, 16:40
#2

Jag delar med mig av min änglabön. Det är skrivet i nutid för att det då manifesteras lättareFlört:

Vårt hem är välsignat med fysisk och psykisk hälsa.Vi är öppna och mottagliga för energi, livslust, optimism, handlingskraft, balans och en förmåga att möta livet på ett harmoniskt och tillitsfullt sätt. Våra kroppar är starka och fria från värk och oro.

_Vårt hem är välsignat med yttre och inre välstånd.Vi är öppna och mottagliga för livets positiva flöde av rikedomar och gåvor på alla plan.Vi står på en bred, stabil bas av trygghet i form av boende, mat, kläder, bil, resor, givande och sparande.Vi kan leva ut våra drömmar och önskningar. _

Vårt hem är välsignat med goda relationer.Vi är öppna och mottagliga för stöttande, upplyftande, uppmuntrande, inspirerande och givande relationer. Vi ger tillbaks detsamma i ett kärleksfullt flöde.Vi upplever sann gemenskap och är fria från känslor av kritik och dömanden.Alla möten är fyllda med kärlek.

TACK, tack, tack!!

MaMaMade
2011-12-29, 17:30
#3

OJ! *Wow*!

Kära Önskebrunn!

Jag önskar helt o hållet detsamma som szirius så vältaligt uttrycker i sitt inlägg!

Tack, tack o tack igen!

Ians
2011-12-30, 10:12
#4

#2 och jag säger Amen! Tack tack tack!

Mvh Ians ❤️ Sajtvärd:Alt.behandl medarb:Spiritualism[ ](http://yogaochmeditation.ifokus.se/) [http://yogaandthings.blogspot.se ](http://yogaandthings.blogspot.se) [ ](http://spiritualism.ifokus.se/)
MimmiH
2011-12-30, 10:38
#5

Kära önskebrunn:

Jag önskar mig ett så medicinfritt liv som det bara är möjligt.

Sedan önskar jag mig hänsynsfulla beslut fattade av våra politiker för att skydda vår natur och miljö och att dessa efterlevs av många människor. Samt fler care-sumers Glad

Om jag kommer på fler önskningar så återkommer jag Glad

Hälsningar från Mimmi och flocken _medarbetare på Undulater & Burfåglar _www.skoldpaddormedmera.se
Pagan
2011-12-30, 18:24
#6

Jag önskar mig så mycket, mest för egen del av egositiska skäl, men å andra sidan om jag mår bra och har det bra så spiller det över till flera som ringar på vattnet eller hur..

Jag önskar mig massvis med god hälsa, massvis med pengar, massvis med bra väder och massvis med trevliga möjligheter och massvis med trevliga bekantskaper, massvis med trevliga insikter, massvis med trevliga kunskaper, massvis med inspiration och givetvis massvis med pengar sade jag detTungan ute

Om du tror att du vet allt, är du dåligt underrättad Sajtvärd Tarot
Isa56
2011-12-30, 18:33
#7

Jag önskar mig kortare arbetsdagar (helst inga alls, har massor att göra hemma). Högre lön (betalt för att bli hemma Flört ) Mer ork och mindre trötthet.

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"  
abbis
2011-12-30, 19:23
#8

Nu ni……

Jag är oxå egoist även om fred på jorden vore den ultimata önskan..

Jag önskar att alla positiva energier stannar kvar hos mig så jag kan bygga upp mitt företag så att det blomstrar ordentligt..

Jag önskar att vi kan lägga ner Karlskoga och lägga allt krut i Kristinehamn med lite av dom nya idéerna vi har..

Jag önskar att hålla mig frisk och stark..

En krukmakare och bloggare http://krukmakerihemjord.blogspot.com/
Upp till toppen