Etikettövrigt
Läst 2347 ggr
Magi-cat
2012-01-22, 09:06

Gardasil

Vad sorgligt det här är! Ett stort propagandamaskineri som pågår för att ALLA flickor, helst, ska vaccineras med Gardasil.

Ändå är de påstådda positiva effekterna av vaccinet högst ovissa. Det framställs också som om det skulle skydda mot livmoderhalscancer, vilket det inte gör. Det skyddar - möjligen - mot HPV-viruset.

Det finns många rapporterade negativa effekter dock, t.o.m. dödsfall.

Ska ALLA ta dessa risker i unga år? Läs länken!

http://vaccin.me/2012/01/21/vart-att-veta-om-gardasil-och-livmoderhalscancer/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Vaccinati

Peace
Tuva-Lena
2012-01-22, 10:16
#1

Oj oj, nu blir jag förvånad. Det här är ju något man propagerat livligt för på nyheterna också. Därför trodde jag att det var en väldigt vanlig cancerform! Förvånad Bröstcancer är betydligt vanligare, ändå är det inte alla landsting - fortfarande - som erbjuder kvinnor mammografiundersökning. Jag gick på ännu en nu i höstas, här i landstinget har man tagit fasta på det och det är jag enormt tacksam över!

Skulle inte alla unga flickor erbjudas vaccinering nu, med just Gardasil..?Förvånad

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."
Ians
2012-01-22, 11:34
#2

Just det viruset är en bidragande faktor till Cancer. Om man skyddar sig mot det bör mycket vara vunnet….

Hur vida Gardsil verkligen GÖR det och biverkninar av vaccinet …det kan man däremot diskutera….

Kanske ger det bara en falsk trygghet…att nu är det ok att ha hur många partner man vill…..dessutom läggs hela bördan av skydd på kvinnan..torde inte det krävas en man också för att vara sexuelltaktiv?…i de flesta fall…..iaf!

Vilket gör att ev biverkningar endast drabbar unga kvinnor/flickor….trots att hälften av smittbärarna av virusaet  bör vara pojkar/män.Rynkar på näsan

Håller med Tuva ang övrig cancer diagnostik…bristerna i den…men det går väll att ha sex med bara ett bröst också…så lite svinn där gör inte stor skillnad Obestämd…eller?

Mvh Ians ❤️ Sajtvärd:Alt.behandl medarb:Spiritualism[ ](http://yogaochmeditation.ifokus.se/) [http://yogaandthings.blogspot.se ](http://yogaandthings.blogspot.se) [ ](http://spiritualism.ifokus.se/)
Magi-cat
2012-01-22, 13:01
#3

det är just det…..att vaccinera ALLA med ytterst tveksam vinst när man inte rimligtvis kan ha en aning om eventuellt positivt utfall….

Den enda som det blir en gigantisk vinst för är vaccintillverkaren.

Det finns många länkar om biverkningar, i många fall allvarliga. Återkommer med dem när jag får tid…..eller om någon annan gör det….

Peace
MaMaMade
2012-01-22, 13:44
#4

Jag tycker att man skulle satsa mer på att forska kring ärftlighet/anlag när det gäller de vanligaste formerna av svårare sjukdomar. Då får vi själva ta ansvar över *om* vi vill veta om vi bär på anlagen o *själva ta ansvar* över om vi vill vaccinera oss el inte. Nu känns det lite som en tombola…o jag brukar aldrig vinna i spel…

Både jag o Guben har börjat dra öronen åt oss när det gäller vaccineringar. Vet att påfyllning av mässling/påssjuka/? gäller för ngn av töserna snart…o vi tror inte att de ska få den sprutan. Ingen av sjukdomarna är dödlig, våra barn har varit direkt sjuka (utan Minstan när jag hämtade henne i Kina). Vare sig magsjuka av värre sort el förkylning (38 grader i en dag som max, gäller för alla 3)…vattkopporna kom, var jobbiga i några dagar o sedan full fart igen.

Nä, jag tror på lite hederlig avhållsamhet. Vänta tills man verkligen är kär, använd skydd o gör hångel inne igen!

Ians
2012-01-22, 13:54
#5

Skrattande bra sagt Mama!

Mvh Ians ❤️ Sajtvärd:Alt.behandl medarb:Spiritualism[ ](http://yogaochmeditation.ifokus.se/) [http://yogaandthings.blogspot.se ](http://yogaandthings.blogspot.se) [ ](http://spiritualism.ifokus.se/)
MaMaMade
2012-01-22, 14:01
#6

Leve hånglet - hångla mera! Skrattande

Magi-cat
2012-01-23, 09:43
#7

Här är en till länk från vaccin.me om  gardasil(pnalner finns tydligen att även vaccinera pojkar - så får man hela befolkningen som målgrupp….)

http://easton.patch.com/articles/hpv-vaccine-should-not-be-given-to-boys-a90172bc

från artikeln:

According to the Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) from the CDC , there have been a total of 71 deaths among those who have received Gardasil, three of which were male, as of September 15, 2011.

As many as 103 deaths have been linked to receiving the vaccination according to whistleblower websites like Truth About GardasilHealth Freedom Alliance, and Office of Medical and Scientific Justice all emphasizing the tragic implications of Gardasil side effects and mistrust of Merck’s lobbying for legislation to mandate the Gardasil vaccination.

Peace
Elshira
2012-01-23, 18:21
#8

Mamma tyckte jag skulle vaccinera mig när jag var 15 (eller om det var 16?) när det var rätt nytt men jag sade bestämt ifrån. Mormor hade precis fått livmodercancer och det gjorde dem väll hetare på gröten…

Men på bara något år gick det frn "superduberbra" till "väldigt bra" och sedan i fallande ordning, så jag förstod rät snart att det absolut inte var så effektivt som man trodde, och det är ju sjukt att de fick folk att tro det faktiskt skyddade "väldigt mycket i.af" mot cancer.

Inte vaccinerade jag mig mot svinifluensan heller (tack och lov!) efter att ha läst vilka trevligheter vaccinet innehöll (inte konstigt att många fick reaktioner).

Och min magkännsla tycks ha gjort ett bra beslut i båda fallen i.af. Så länge inte sjukdommen är dödlig eller påverkar även friska väldigt mycket så skulle jag inte vaccinera mig i första taget.

Hakuna matata!
Magi-cat
2012-01-23, 18:33
#9

Så klokt och medvetet av dig Elshira!

Det är bra att kunna, och våga, tänka själv…..

Peace
Magi-cat
2012-01-24, 14:36
#10

Här är ett tragiskt exempel. Jasmine dog efter tre doser Gardasil:

Enligt artikeln gjordes ingen utredning om ev samband med vaccinet. Men det är ganska typiskt, tyvärr. Har man redan bestämt sig för att vaccinet SKA användas och är ofarligt, så är det ju rätt överflödigt att utreda, vad som än händer…

http://vaccin.me/2012/01/23/dog-efter-tre-doser-gardasil/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+VaccinationBiverkningar+%28Vaccination+%26+biverkningar%29

Peace
Upp till toppen