Etikettövrigt
Läst 725 ggr
Magi-cat
2012-02-12, 08:24

Den osmakligaste vaccinkampanj som setts?

"Döda 20 barn i Afrika!" tycker en del är ett bra och konstruktivt sätt att för ut sin förkärlek för vacciner till varje pris.

Att göra sådana här aktioner som ett sätt att föra debatt är…..Skrikandes

Vad tycker ni?

http://newsvoice.se/2012/02/10/anstalld-pa-takeda-jag-vill-doda-20-barn-i-afrika-skankte-vaccin-via-unicef-i-vof-kampanj/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Newsvoice+%28NewsVoice%29

Peace
Tuva-Lena
2012-02-12, 09:57
#1

Fruktansvärt att man kan göra så! Det är att gå till ytterligheter fullständigt! Ett fult sätt att kritisera en sajt som faktiskt värnar om folks hälsa. Undrar varför dom är så rädda för all granskning av det etablerade? Dom reagerar som om dom vore rädda för att vetenskapen inte talar saning.. Dom är mer rädda över att ha fel än att, som i det här fallt, vaccin verkligen orsakar så många skador som det gör.. Ren o skär rädsla över att deras ego skall få sig en knäck..Obestämd

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."
Ians
2012-02-12, 10:04
#2

Så osmakligt…men de är väll knappast kända för god takt och smak i debatt precis…..Allt är tillåtet i deras åsikters namn!

Tror de gör sig själva en otjänst i och med sådana här utspel!

Mvh Ians ❤️ Sajtvärd:Alt.behandl medarb:Spiritualism[ ](http://yogaochmeditation.ifokus.se/) [http://yogaandthings.blogspot.se ](http://yogaandthings.blogspot.se) [ ](http://spiritualism.ifokus.se/)
Hellas
2012-02-12, 10:43
#3

Det behövs egentligen inga ord, att agera på det viset är osmakligt och gränsen är nådd flera gånger om Rynkar på näsanSkrikandes.

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
[
2012-02-12, 16:24
#4

Osmakligt var ordet. För övrigt tycker jag att Tuva-Lena beskriver det bra i #1. Att ta till såna här fulknep görs av de som är rädda att sanningen ska komma fram. Allt för att "vinna".

Då handlar det inte alls om att värna om barnens hälsa (för att man är en "god medmänniska"), utan om att "ha rätt" och göra allt man kan för att inte förlora ansiktet i processen. Det som är falskt (egot) måste skydda sig genom att projicera och rikta upmärksamheten åt annat håll, annars avslöjas det för vad det är.

Användandet av maktmetoder som ignorering, förlöjligande och allehanda utspel för att "sätta dit" någon, är ju väl kända.

Upp till toppen