Annons:
Etikettövrigt
Läst 710 ggr
shigne
3/1/12, 7:21 AM

Pratbubbla 1 mars

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Gomorron!

Takdropp direkt på morgonen Förvånad, +2,2…..  Hade faktiskt föredragit nån minus, det är som skönt när det biter i kinderna på promenaderna.

Ska strax ut med doggen, ska följa med sambon in till stan för provtagning, handla lite etc.

Tycker att dagarna går så sakta, men nu när jag ser att det redan är 1:a mars, då känns det som tiden rent ut sagt sprungit iväg….

Jag hoppas ni alla får en fin dag! kram

Lägger in en bild från söndagens skoterutflykt med goda grannar!

Annons:
Ians
3/1/12, 7:25 AM
#1

Godmorgon Shigne!

Vilken mysig bild!

Här har vi 5.7 plus ifs lite halv grått väder men det känns att våren börjar komma….

Då har vi en ny månad då….skall bli kul ose vad vi fyller den med Glad

Önskar alla en underbar dag! o lycka till med vad ni nu skall företa er!

kram!

Toyan
3/1/12, 8:14 AM
#2

God morgon!

Härlig bild shigne.

Måste rusa, ha en go' dag allihopaKyss

SannaHolmgren
3/1/12, 8:21 AM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#3

*Tihi* Snygg skoter Shigne - röd och svart. Och jag gillar utsikten.

Jag åker istället 4-hjuligt för vi har ingen snö kvar - en lyxig limousine som driva av en eller två hästkrafter. Miljöbränsle dessutom.

Bilden är från midsommardagen 2010 när jag kunde sitta bra därbak och glassa i solen i cruisingfart, medans mina privatchaufförer gjorde livet lite extra gott.

Jag jobbar i hemtjänsten och tycker mycket om mitt jobb. Känner mig dock lite sorglig idag då ett par av våra gamla som vi jobbat hos mycket länge har gått vidare. Saknaden blir stor, och det är något som är lite jobbigt med jobbet. Människor man tycker om liksom försvinner till slut. Men det kan också vara mycket fint, den sista delen av livet.

Men nu längtar jag till vårsol, orrarnas spelande vid myren, doften av gräs och jord och rådjurskiden som skuttar bland vitsipporna.

Ha en bra dag.

Tuva-Lena
3/1/12, 8:47 AM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#4

Åhh viken härlig bild - sommar, hästskit i hagen och vackert väder! Jättemysigt!

Men jag kan inte låta bli att känna myspirret i magen när jag tittar på din fina vinterbild också shigne. Precis som vårvinter ska vara! JUst nu är det vårväder hos oss. Det blev inga minugrader inatt så takdroppet har hållit på hela natten..

Tänk att det är våååår!Tungan ute

Nu skall jag hasta bort till hästarna o a ut dem, tittar in senare!

Ha en fin dag så länge! Glad

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

MaMaMade
3/1/12, 9:50 AM
#5

Morrn allahopa!

Här hos mig kliar det i fingrarna efter att börja sticka sedan jag fått en länk till ett företag /webshog) i Turkiet som säljer *sjukt* billigt garn…såpass billigt att tom jag skulle ha råd till att köpa garn till en hel tröja! *Frestande*!

Plusgrad o halvmolnigt. Töserna är pigga men vi stannar hemma veckan ut för att samla lite kraft i benen, har varit lite så med ätandet, har mest blivit till att dricka.

Dagen ger…hmm…ska nog baka Rosendahls grönsaksbröd för ngt i brödväg måste vi ha hemma - behöver ju inte frossa i det själv. Ska tvätta våra sängkuddar + Gubens täcke, som jag inte hann med igår. Däremellan fortsätta att kroka på min mössa (skulle ha haft en lite grövre kroknål).

Sonen hemma, mår illa o nyser i ett. Själv snorar jag bara, tack o lov! Guben jobbar dag o så hoppas jag att det förblir veckan ut. Inte kul med långpass med nattjänstgöring för hans "lediga" kväll tillbringas då sovande…tala om att känna sig som gräsänka…*igen*!

Jag jobbar också som hemsamarit/personlig assistent Sandra! Ett givande jobb men också mkt arbetssamt emellanåt…skulle nog vilja säga lite psykiskt påfrestande också, beroende på brukare o arbetsuppgifter.

Ha en bra dag allahopa - vi "ses" nog emellanåt under dagen! Kyss

szirius
3/1/12, 12:27 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#6

Goddagens, hemma igen, fick denna härliga 1 mars-hälsning på mailen i morse, nykläckta på självaste första vårdagenGlad. Vill bara slänga mig i bilen och åka dit direkt, men håller mig tills på söndag, så mamman får gosa ifred med sina små några dagar.

Vi har sol och 11+, har rätt mkt jobbförberedelser inomhus idag, annars hade jag varit ute i trädgården och donat.

Är så sugen på att plocka fram påskpyntet, va fasen, man har ju advent en hel månad innan jul, då kan man väl mysa med påskpynt lika länge? Tungan ute

Ha en bra dag!

Annons:
Tuva-Lena
3/1/12, 12:57 PM
#7

Åh så "pöta" dom är Szirius! Vill ha.. Flört 

Klart du kan ploca fram påskpyntet om du känner för det! Jag har i alla fall tagit in björkris och satt dun i det - gult o grönt förstås som är vårfärger. Det är en helt underbar dag utanför, vi har nästan lika varmt här som du där nere, just nu är det… vänta lite.. åh jösses, jag har varmare än du!Förvånad Det är 12 grader varmt i skuggan!Förvånad Måste ut och sätta mig på farstubron en stund, kan ju läsa lite och förena nytta med nöje då..

Ha en härlig dag allihop!Glad

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

szirius
3/1/12, 2:17 PM
#8

#7  vad har du nu då, vad har du nu då??? Vi har 14 nuCoolSkrattande

Elpida
3/1/12, 4:04 PM
#9

God dagens!

Har varit på informationsmöte hela dagen och är lagom mör i kroppen efter allt sittande. Nu ska jag jobba en liten stund till innan zumban!

Inatt vaknade jag av att jag var totalt genomsvett! Som tur var hade maken gått upp och lagt sig på soffan så jag kunde lägga mig på hans sida av sängen istället. Det visade sig att han oxå har svettats som tusan i natt. Den enda skillnaden är att jag känner av förkylningen igen medans han även fått ont i halsenObestämd. Det är så himla många som är sjuka nu, vi får hoppas att det snart är övergående!!!!

Sickna pötingar SziriusKyss!

Fin kväll till er alla!

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

szirius
3/1/12, 6:06 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#10

Måste ju uppdatera de små sötingarna. Nu tvättade och mätta, jag smäääälterGlad

szirius
3/1/12, 6:09 PM
#11

# 9 krya på er! Vet precis hur det där är, vi har ju dragits med nåt skit i familjen flera månader, men hoppas *peppar peppar* att vi äntligen är friska nu.Tycker att du också varit halvkrasslig rätt länge nu…ta hand om dig!Kyss

MaMaMade
3/1/12, 6:10 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#12

Oh himmel så sööötaaa!!! O +14 graer!!! Kommer på stört…kan ta hand om matlagningen åt dig! Skrattande

Här har det rasat från taket idag…ca 10%…undrar hur utsikten (från "min" köksstol) blir när resternade 80% har trillat ner?!

MaMaMade
3/1/12, 6:12 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#13

Fick nätt o jämt upp entrédörren i garaget (den "fina" entrén slutar vi använda nu o gången får rasa över, säkrast så). Men nu har Guben slitit o dragit så nu är det fint här utanför igen.

Annons:
szirius
3/1/12, 6:12 PM
#14

#12 jamen det bytet tar jag på direkten! Du får en plats i hammocken i trädgården o tid till massor med sköna promenader, i utbyte får jag lagad, underbar mat - och efterrätter!Tungan ute

mayolica
3/1/12, 7:35 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#15

Godkväll

passar på att kika in lite mitt iflyttröra.

isov första natten i nya lägenheten inatt

.Det är fortfarande en hel del plock o städning kvar,men jag får hjälp och det flyter på bra.

~ mayolica ~

Pagan
3/1/12, 7:41 PM
#16

Jösses MaMa!! sicka snömängder

Här har vi rena rama vårvädret, plusgrader dygnet runt…..vågar man skriva det….

Sicka ljuvliga små Sz och du, påskpynta på, herrejösses det måste ju vara tillåtet att pryda med vad man vill när andan faller på

Här har vissa  folk inte tagit ned advetsstjärnorna än så de kommer få brått

Om du tror att du vet allt, är du dåligt underrättad

Sajtvärd Tarot

szirius
3/1/12, 8:13 PM
#17

#15 härligt att du kommit på plats, och ta plocket med ro, tids nog är allt på plats.Glad. vad skönt att du fått hjälp.

#16 hrm, kan ju erkänna att jag så sent som förra veckan bar ner de röda julplädarna  och julmattan från vardagsrummetOskyldig. Kransen hänger kvar på dörren men är lite allround, så den skriker inte jul precis. Men nu åker en krans upp med fåglar, fågelägg och blommor i fram!Tungan ute

Pagan
3/1/12, 8:21 PM
#18

Det är ens känsla som ska styra Sz, å du har ju haft en del annat att tänka på, minst sagtFlört själv har jag fastnat för den julröda färgen och inköpte bl.a.  gardintyg redan i oktober i det röda - trivs kanon och det får gärna störa grannarna, ser det som extra bonus faktiskt!!Tungan ute

Mayolica grattis, hur var det att sova där första natten? Jag flyttade in här 2 augusti och det var en mysko känsla kan jag säga. Men så gott att det går bra. Hur känns det i magen? Oron? Mår du bra? Kram

Om du tror att du vet allt, är du dåligt underrättad

Sajtvärd Tarot

MaMaMade
3/1/12, 9:59 PM
#19

Här har tomtarna fortfarande inte kommit ner i sina lådor…står packade som sillar på några hyllor i bokhyllan i vardagsrummet…julgirlangen hänger också uppe…o Sonens julstjärna - men den ser man ju aldrig inifrån huset o då glömmer jag bort den!

Hoppas att du ska trivas i nya lght Mayolica! Låter inte bra att du inte mår uppåt…*kram* på dig! Kyss

abbis
3/1/12, 11:43 PM
#20

Usch..tuff dag..godnatt och sov gott

En krukmakare och bloggare http://krukmakerihemjord.blogspot.com/

Annons:
Upp till toppen
Annons: