Annons:
Etikettövrigt
Läst 1252 ggr
shigne
4/24/12, 7:08 AM

Pratbubbla 24 april

Gomorron!

Snöblandat regn och riktigt pissväder Skrikandes -  å så tröttsamt det här vädret är! Man blir ju så jädrans trött och sur.

Å inget kaffe nu på morgonen, ska åka in till VC för en sån där hälsokontroll som tar flera timmar!

Men sen ska jag nog kosta på mig att gå på kondis och ta en STOR kopp kaffe och en Obestämd, tja, nått riktigt onödigt gott!

Jag hoppas ni alla har det så gott ni kan och är rädda om Er!

kramar i massor

Annons:
MaMaMade
4/24/12, 8:00 AM
#1

Godmorgon!

Luften gick ur mig igårkväll, tänkte gå o sätta mig hos er en stund men…fick inte upp rumpan ur fåtöljen o sedan däckade jag där med kisse i knät.

Samma väder o samma känsla här, shigne! Kunde *lätt* ha stannat kvar i sängen imorse, helt dagavill på det, försökte få upp Sonen till duschen fast det är *imorgon* som han ska iväg! Skäms

Nu är iaf töserna ivägskickade o jag har fått i mig ett par frukostmackor. Börjar inte jobbar förrän vid 13-tiden så planen är: fåtöljen, stickning + kanske ngt på TV, tänker inte göra många knop denna fm!

Imorgon ska jag sticka direkt till stan när töserna åkt iväg. Ska sätta mig på min nya VC:s drop-in med förhoppning om att få komma in till en dr…el sjukgymn…el dr…den som vill ha mig bara jag får träffa ngn! Ulnaris är rejält i kläm nu, det ilar smått i armen o handleden värker som bara den. Hela revbenssidan på höger sida känns som ett enda stort blåmärke, så det är nog dags att göra ngt! Så om jag inte hinner in här imorgonbittida vet ni var jag är! (Blir nog en balja te o ngt gott efteråt här också, shinge…om jag inte ska hänga på Guben några varv om han kör kreosot imorgon igen.)

Nu slappa…ha en fin dag allahopa! Kyss

gummimamma
4/24/12, 8:32 AM
#2

God morgon! Ser ut att bli en fin dag idag igen. Fast de lovade dåligt väder… Men den gick nog förbi i natt, för jag hörde att det regnade någon gång under natten. Nu är det i alla fall sol ute! Får hoppas på fortsatt sol, så jag kan sitta på min altan och pyssla i stället för inomhus.

Ja Shigne, du gör rätt i att gå på kondis och få i dig något riktigt gott. Antalet calorier gör det samma, men det måste ju vara nyttigt om man njuter av det?Skrattande Ska själv skicka tösen till "vår" kondis i eftermiddag för att inhandla något riktigt gott. Kan ju inte själv ta mig dit p g a gipset på foten… Tänkte ha något gott i kväll, och fira min födelsedag med tösen. Gubben jobbar då, så det blir bara jag och hon.

Ha en go dag!

Elpida
4/24/12, 8:33 AM
#3

Morrn morrn!

Känner mig totalt ur gängorna idag, hade hellre suttit med Shigne och tjötat på café med en smarrig bakelse!!!!

Nåja, vi har lunchmöte idag med hälsoklubben på jobbet, får träffa bästa väninnan och det är ju alltid kul! Det blev inget bibliotek igår med dottern, jag fick köra extrapass i zumban. Lovade att vi tar det idag istället… och glömde att jag har mitt ordinarie pass direkt efter jobbet..Obestämd Har jag tur hinner jag hem och duscha och slänga oss i bilen ner till bibblan innan de stänger!

Mama - det låter uppriktigt sagt rätt illa med kroppen din. Du måste göra något åt det innan det går åt pipsvängen ordentligt!!! Sköt om dig kvinna!!!Kyss

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Tuva-Lena
4/24/12, 10:33 AM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#4

Go'morron på er där ute!

Här har regnet passerat så det är väl det du har fått till dina trakter idag shigne. Håller med dig - pissväder och ingenting annat är det! Här bor det 500 själar och den enda vilsna som är ute i skitvädret är jag. DEt blir som för joggarna, man behöver sin dagliga dos av endorfiner för att må bra.

Hoppas att det går bra på VC shigne och att den smarriga bakelsen sätter sig där den ska efteråt! Låter mysigt att gå på kondis! Tungan ute

Rätt tänkt MaMa, nu måste du ta itu med din stackars kropp - och ge dig inte! Cool Man har en förmåga att nonchalera värk på dessa ställen..

Men G-mamma! Fyller du år?! Stort GRATTIS till dig och självklart är du också värd en riktig godisbit på din födelsedag! Trist med gipset, och att inte kunna göra det man vill den här årstiden när det är så mycket som pockar..Kyss Ha en fin födelsedag!

Fler som jäktar ser jag.. Att vara förälder idag är både en välsignelse och en förbannelse som jag har fattat det. Du som har varit krasslig Pidan måste också tänka dig för innan du tar på dig för mycket..Kyss

Jag hoppas att ni tar det här på rätt sätt, fast ibland undrar jag varför man bli förälder när det oftast bara handlar om att jäkta och stressa..?Obestämd Jag som inte har några barn vet ju ingenting jag. Det mest logiska vore att undvika att hamna i en föräldrasituation enligt mitt sätt att se då..Foten i munnen Lite tråkigare är det antar jag, men blodtrycket stannar på normal nivå. Skrattande

Nej nu ska jag ta mig in til stada och håller händerna så ska jag göra nytta genom att tvätta fönstren i lokalen. Borde nog inte men dom ser hemska ut efter allt damm som virvlar upp innan man sopat gatorna. Rynkar på näsan

Kram till alla som behöver en! Hoppas att du känner dig lite gladare idag abbis..?Kyss

Och extra födelsedagskram till gummimamma! Kyss

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

LottaO
4/24/12, 10:35 AM
#5

Hej på er allihop! Låter som en bra idé Shigne! Mama, bra att du kommer iväg. Om någon skulle remittera dig till någon specialist, går du dit då? Förresten, kreosot, är inte det giftigt? Jobbar han med sanering? Gummimamman - ha en bra födelsedag även om foten är i gips! Då är man ju i dubbel bemärkelse värd något extra! Pidan - har de inget skolbibliotek där barnen får låna böcker? Hos oss får barnen låna själva från tredje klass, men jag ska höra om vi inte kan få börja tidigare för att stimulera läslusten hon min åttaåring. Läsläxan de får nu (en bok i veckan) läser hon för sig själv några gånger, sedan för mig. Hon skulle ju behöva tre böcker i veckan alt svårare. Jag mår bättre. Magen funkar som den ska. Men jag är matt. Maken bestämde igår att vi skulle vara hemma hela familjen i två dygn. Det hade inte jag kommit på. Igår kväll åt jag riktigt god och så enkel tomatsoppa. En burk tomater, ett par tärningar hemkokt buljong, salt och smör. Det åt jag långsamt. Idag har jag ätit ägg och lite ost. Det vetkar funka. Ha en bra dag allihop.

Dansa kan man alltid göra!

LottaO
4/24/12, 10:41 AM
#6

Missade dig Tuvan! Hej. Visst kan det vara stressigt med barn men ganska mycket annat i livet folk stressar upp sig för också. Men det kanske finns en vits med att man inte riktigt vet innan man har dem. :-)

Dansa kan man alltid göra!

Annons:
MaMaMade
4/24/12, 11:11 AM
#7

*Grattis* gummimamma! Kyss

Det är som Lotta säger…visste man innan… Flört Sedan förändras ju ofta ens livssituation över åren också, ofta utan att det är planerat… Obestämd

Lotta: han är "uthyrd" av sin chef till PEAB som håller på att sanera marken där en gammal impregneringsfabrik funnits. Han kör massor från den platsen till saneringsstället o därefter renade massor tillbaka. Fast idag kör han visst stenkross, utlånad i tredje hand. Skrattande 

Är så glad för han är så omtyckt, duktig på det han tar sig för…det gick bara ett par v så fick han ta över allt pappersarbete som rör körningen själv o när en chaufför ska väljas ut till ngt särskilt så vill de ha Guben min! Glad Han får också köra på timtid fast de andra kör på ackord…men så tar han inte 2 h luncher el kommer 1 timma sent var o varannan morgon heller! Kyss

Nu lunch o sedan iväg till jobbet. Kram på er! Kyss

shigne
4/24/12, 12:48 PM
#8

GRATTIS GUMMIMAMMA!!!

Elpida
4/24/12, 3:57 PM
#9

#4, #5

Tuvis, det är därför jag lägger det mesta krutet på barnen när jag är hemma. Igår när jag kom hem duschade jag, stekte till lite korv och sedan satte sig minstan och jag i hennes säng och åt kvällsmat och läste i 1 1/2 timmeGlad. Dammsugningen sket jag i högaktningsfullt, och även makens blickar på golvet när han kom hem från sin träning!

Lotta, de får låna böcker i skolanvilket de gör en gång i veckan. Hon är även med i en bokcirkel på fritids och läser en bok till med dem. Hon tycker dock det är så himla roligt att dels läsa, dels komma ner på det stoooora biblioteket och låna ytterligare en eller två böcker. Glad

Ooh höll på att glömma… GRATTIS till Gummimamman förståss!!!

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Ians
4/24/12, 5:53 PM
#10

Grattis Gummimamman på födelsedagen!

Tittar bara in för o säga Hej på er är lite trötter idag! Ikväll kör vi healing om någon vill vara med Flört

abbis
4/24/12, 6:47 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#11

Hej ..

Gå på fik är en av mina hobbisar…Glada kalorier är alltid roligt att sätta i sig..Flört

Lever i min lilla cocilana bubbla och det gör mig extra trötter just nu.

Min praktikant håller mig vaken ..hon är verkligen en skön tjej och vi pratar jättemycket om allt mellan himmel o jord så dagarna svichar iväg..

**och sen ett..till gummimamma..
**

En krukmakare och bloggare http://krukmakerihemjord.blogspot.com/

Toyan
4/24/12, 7:04 PM
#12

#2 Ett sent  Grattis på födelsedagen till GummimammanGlad

Var rädda om er tjejer och gå inte och dra för länge med värk och elände.

#9 Elpida..om din make störs av att det inte är dammsuget så kan han väl själv göra det, säger inget merTyst

Här har vi solsken nu men i morse var det dimmigt och ruggigt, är less på regn och snö om vartannat och vill ha sol och varmare.

Ha en fin kväll allihopaKyss

szirius
4/24/12, 7:35 PM
#13

Tittar in efter en stressig dag inne i huvudstaden…min energi går ner på noll bland folk, trafik, betonghus,kontor, asfalt…läste precis en artikel om " high sensitive persons" jooodå Flört.

Jag tycker nog att barn bara är en välsignelse,i ett större perspektiv, för de är ögonöppnare på så många sätt…man får ta ansvar och göra aktiva val för hur man vill vara och  hur man vill att livet ska se ut, inte minst med tiden. Man får prioritera hela tiden. Att det är skitjobbigt och svårt i perioder är ju som det är, men man växer så mkt med barn. Och det är ju så mkt glädje också, precis som med djur.Livet blir mer nyanserat, det är nog det bästa ordet jag har att beskriva det hela.

Vem har förresten sagt att välsignelser enbart ska vara enkla? Flört

Det finns ett talesätt som går nåt med " en svårighet är en välsignelse, för den skapar möjlighet att förändra sin situation"

Sedan är det ju barnen som väljer oss lika mkt är jag övertygad om…det där är rätt ödesbestämt tror jag, så att en del har barn och andra inte är precis som det ska varaKyss

Våra kvällar är iaf heliga med högläsning i sängen innan sovdags, gärna en timme blir det.

ETT GRATTIS till Gummimamman också! Glad

Annons:
gummimamma
4/24/12, 8:27 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#14

Tack alla för gratulationerna!!! Jag har haft en härlig dag idag. Suttit en hel del ute i solen vid dammen och studerat livet där. Hade sällskap av fröken Padda, som väntade på pojkvännen som visst inte hade kommit på dejten. Hon blängde surt på mig, som det var mitt fel att han inte kommit… Finns det någon stilig paddherre som längtar efter kärlek, får han skynda sig till vår damm, där fröken Padda väntar på sin drömprins.

Även andparet Andersson höll mig sällskap under dagen, när jag satt på altanen. Men de var mer krävande med att de ville ha mat ungefär en gång i timman. Kom jag inte när de kvackade utanför fönstret till altanen, så flög fru Andersson upp på altantaket och stampade demonstrativt runt där och kikade då och då ner över tak-kanten ner till mig. Struntade jag i henne, så flög hon ner på marken igen, hoppade upp flaxandes och kikade in genom fönstret. Detta hände flera gånger innan jag inte kunde låta bli att ge mer mat till de "svältande stackarna".

Isa56
4/25/12, 10:10 AM
#15

Grattis Gummimma i efterskott. Skrattande

*Du föddes vild. Låt ingen tämja dig. *😁👻

Upp till toppen
Annons: