Annons:
Etikettövrigt
Läst 1400 ggr
shigne
5/18/12, 8:21 AM

Godmorgon 18 maj

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Gomorron!

Regn och rusk idag! Sovit dåligt - igen, så det blir en lugn dag. Ska dock hämta syrrans hund som ska vara med oss till imorgonkväll. En gammal "herre" som älskar långa promenader och gärna i skogen!

Armbandet till våran tävling nästan klart - ska invänta vinnarens handledsmått, så blir det som gjutet Flört

Önskar alla en fin dag!

kramar i massor

Annons:
frodig
5/18/12, 8:33 AM
#1

Godmorgon på dig också Shigne, och ni andra som "dräller" in här efterhand Flört!

Det vill varken vara kallt eller varmt ute, lite framochtillbaka alltså. Men jag drack iallafall mitt morgonkaffe ute, med tjockvästen på.

Dom nyss sådda gräsfröna har börjat gro och det sticker upp ljusgröna fjun här och där.

Idag finns ingen plan utlagd, det får visa sig vad jag får för mig att göra Cool.

Jag önskar er alla en fin fredag, oavsett plan eller inte Kyss!

abbis
5/18/12, 8:36 AM
#2

Morn

gråväder här oxå..orkar inte bry migRynkar på näsan

Vilken l***a natt varenda muskel värker  ..Sen som grädde på moset åt jag en mosbricka igår.Har legat med magknip sen kl 3..Har 37,3 i feber ,lite höjd temp säkert för att allt strejkar..

Jag måste ner och dreja fat idag ,annars har vi inget att servera på..Rynkar på näsan.

Har tagit dexofen+ alvedon för nu är det en 10:a på skalan och då ger jag upp.Annars brukar jag klara smärtan.

Sambon ser lite orolig ut..he he

MEN det är i alla fall fredag..Tungan ute

Även om helgen blir i butiken med att fixa köket och disken..GladHar man satt sig i båten får man ro den iland..

En liten rolig sak jag läste i tidningen idag-Konstsmeden från Kristinehamn som flyttade till Nora ungefär när jag flyttade hit ..Vill komma tillbaka..Säger bara det .Hade han kollat lite först hade han aldrig flyttat..

kram på er

En krukmakare och bloggare http://krukmakerihemjord.blogspot.com/

Tuva-Lena
5/18/12, 8:38 AM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#3

Go'morron shigne! och alla ni andra som tittar in allt eftersom!Glad Idag slipper vi regnet *peppar peppar* så jag vaknade till en gråmulen men "torr" morogn. Fyy vad det har vräkt ner, men jag måste säga att kommer man bara ut så är det ju faktiskt skönt ändå! Blir spännande att se vem vinnaren är shigne..Tungan ute Ha en fin dag med voffsarna! Skall ta en prommis med mina jag också.Glad

Igår blev det en "plockdag", förstår inte att jag har så svårt för att komma mig för att fålla upp gardinerna - är det för enkelt tro..? Istället tvättade jag fönster, på insidan då, och dammtorkade överallt - i makligt tempo till musik av Enya. Mådde sååå gott! *Kram till mamsen för den fina gåvan*Kyss Känns som jag börjar komma ikapp mig själv och livsandarna ler inombords. Skulle inte förvåna mig om eksemen har med psykisk stress att göra..Obestämd Nu har dom i alla fall börjat blekna en aning och det tror jag beror på återhämtningen.

Skall jobba några timmar mitt på dagen så då får jag se hur det går med händerna - tror det går bra jag.. Flört

Ha en fin dag allihop! Kram kram från Tuvan!

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

LottaO
5/18/12, 9:26 AM
#4

Hej på er! Abbis! Är du spänd inför öppnandet? Blåser på det onda! Tuvan! Jag tror def att dina eksem kan ha med stress att göra. Skönt att känna lugn och glädje komma tillbaka. Vaknade tidigt idag också. Eller tidigt 7.15. Men det får vara så. Har hängt en tvätt och stoppat i en. Någon gång i helgen ska jag stryka. Det tar inte så lång tid längre eftersom vi inte har så galet mycket kläder längre. Idag ska vi köpa byggmaterial. Kanske färg. Mendet är så fuktigt så det är svårt att måla. Trall till verandan blir det. Senvil jag köpa innertak till källaren. Vi ska flytta ner, jag och maken. Planen har funnits länge, men nu börjar barnen bli så stora att de inte behöver hjälp om de vaknar på natten. Maken tycker inte alls det är läge att göra innejobb. Jag kan hålla med men jag vill ;-) Å andra sidan vet jag ju inte hur mycket jag kan göra. Helt plötsligt strejkar kroppen. (fan vad trött jag är på det! Känner mig lat!) Nu frukost!

Dansa kan man alltid göra!

Elpida
5/18/12, 10:10 AM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#5

God förmiddag!

Sent i säng, upp tidigt till jobbet. Vill hinna göra några timmar iallafall eftersom jag vill ha lite sparade timmar i sommar. Maken ska köpa gräsfrön och slänga ut idag där vi grävt upp buskar och flyttat lökar. Själv ska jag gå på danspass vid 12, har inte tränat på två dagar och är lite rastlös. Kan inte öva Bodybalancen fullt ut eftersom höfterna helt plötsligt bestämt sig för att göra ont, tillsammans med axeln. Säger som Lotta - j-la kropp!!!

Har börjat fundera på min födelsedag, kanske det vore kul med en Öppet Hus-dag. Man bjuder in till öppet hus hela dagen, ta med dig det du vill slänga på grillen - resten står jag för. Kan man göra så? Orkar inte fixa ngn stor fest, jag vill inte stå och slava i köket när det är min fest om man får vara så självisk.

Igår skrev vi hyreskontrakt med killen som ska hyra gamla huset, känns riktigt bra faktiskt. Dessutom sålde jag soffgruppen vi hade kvar och ett soffbord. Den cashen behövdes verkligen för vi börjar komma efter ordentligt.. Tack Abundia för att du ALLTID fyller på mitt bankkonto!

Lilltjejen ska ha pyjamasparty ikväll, så länge flickorna håller sams kan det nog bli riktigt roligt. Maken är iväg på fotbollsmatch så jag får själv styra upp det. Tur att de är så stora och reder sig själva, så kan mamma kanske ha lite egentid ikvällTungan ute (hoppas, hoppas)

Önskar er en skön klämdag och blås blås på onda kroppar!

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Toyan
5/18/12, 10:12 AM
#6

God förmiddag allihopa

Härligt med hundpromenader shigne.

#2 Sänder goa tankebubblor till abbis värkande kroppKyss

#3 Härligt att du är på G igen Tuvan, lycka till med jobbet idag,tack för dom vackra sanna ordenKyss

#4 Lycka till med ert jobb också LottaO.

Här blåser det kraftigt, ibland sol och i bland moln.

Ska ut och helghandla och så är det dags att förnya körkortet så jag måste ha nya foton, tycker inte om att bli fotad, har en förmåga att blinka eller blunda för blixtenRynkar på näsan

Ha en fin fredagGlad

Annons:
LottaO
5/18/12, 10:38 AM
#7

Ja, Elpida! Så kan man absolut göra! Fy för onda höfter. Blåser och kramar! Hej Toyan!

Dansa kan man alltid göra!

Ians
5/18/12, 11:37 AM
#8

Blåser lite läkning till dig…..Abbis

Elpida…vilken söt vovve!

Och en önskan att Ni alla har en underbart skön dag idag!

Själv skall jag städa, laga mat o se lite fräsch ut till kvällen! Yngste sonen fyller år idag!

17 år hurra hurra!

mayolica
5/18/12, 2:58 PM
#9

Hej!  är på väg hem nu ,sitter på tåget o försker skriva när de skakar. Har varit borta en vecka nu och börjar bli lite rastlös.. det stod mamma,kom hem på fb igår så jag har tydligen varit borta jättelänge.

Solen skiner ute,åkte just förbi Åmål men nu tar batteriet snart slut ser jag. Ha så bra allihopa.

~ mayolica ~

Elpida
5/18/12, 4:59 PM
#10

#7 Har till 90% bestämt mig att så blir det Glad. Har fått Zumba megamix idag, ganska jyssta låtar faktiskt!!

#8 Zeb hälsar tack och bock!Skrattande

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

abbis
5/18/12, 6:35 PM
#11

Tack ni är så snälla…Näää inte nervös alls faktiskt ..Flört

En krukmakare och bloggare http://krukmakerihemjord.blogspot.com/

szirius
5/18/12, 7:21 PM
#12

Tittar in seeent, har haft en helt underbar utedag idag! Äntligen lite värme igen efter många dagars blåst, grått och regn omvartannat.

Inget särskilt som hänt egentligen, det känns som att jag haft några rejäla orosdagar och då brukar det bli såhär - sinnet ger upp tillslutSkrattande, och så bara svallar en total inre frid in….såååå skönt när det händer. Inget oroar, jag känner i hela kroppen att allt ÄR bra…allt ordnar sig…livet är underbart…jag är välsignad med så mkt. Har njutit av att bara vara.Skrapat och målat fönsterkarmar, rensat runt 8 stora rosenbuskar( börjar bli "knepigt" att sitta på huk nuFlört, tur man är vig och kan breeeesa Skrattande)

Kunde inte låta bli att gå igenom en liten kartong med bebiskläderOskyldig…en liten tår kom av de där småstrumporna, alltså, jag vet inte varför jag är så svag för dem. Ibland kan man inte kapitulera, det är ju ett sånt mirakel det här, en liten bebis….är så himla tacksam…har fantiserat lite om hur det kommer vara om ett år den här tiden…plaskpool,solhatt, babygunga, tjocka knubbiga ben…mmmm.

Maken hade också en toppendag i dag, han var på ett " öppet hus- prova på olika sporter", flera skolor var där och det var jättemånga som var intresserade av basketen, så han var upprymd när han kom hemGlad

Nu är det snart dags för lite fredagsmys med lillkillen här…får se vad det blir för film….

Stora kramar till er alla!

Upp till toppen
Annons: