Annons:
Etikettövrigt
Läst 577 ggr
shigne
2012-06-28, 06:28

Today´s gift 28/6

_Det är den djupaste fåran som är den sannaste. - _Kate Wolf__

De största floderna brer lättjefullt ut sig över stora ytor. De vältrar sig som sköldpaddor i solvärmen. En flod rinner ner mot havet och gräver allt djupare fåror i jordens välkomnande famn. Strömmen är starkast i den djupaste fåran. Skepparna på flodbåtarna vet att om man hittar den djupaste fåran, då hittar man också den starkaste strömmen och kommer snabbast och säkrast fram.

När man betraktar en flod, eller en människa, ser man bara ytan. Det som fångar vår uppmärksamhet är oftast en rörelse under ytan. Men där döljer sig mer än vad ögat ser, framför allt när det gäller människor. Om vi inte lägger märke till en person därför att det är en enkel och tystlåten människa, kanske vi går miste om en upptäckt som skulle kunna öppna ögonen på oss.

Vad kan jag försöka få syn på under ytan idag?

Annons:
Elpida
2012-06-28, 08:08
#1

Ska erkänna att  det första jag tänkte på … var mina fina streck i pannan, som jag tycker blivit djupare i sommar….Oskyldig

Det är en mycket bra uppmaning Shigne, att vara mer nyfiken! För visst är det så att det finns många "förklädda" diamanter, man behöver bara skrapa lite på ytan ibland.

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Upp till toppen
Annons: