Annons:
Etikettövrigt
Läst 858 ggr
shigne
7/1/12, 7:44 AM

Today´s gift 1/7

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

De som betraktar jordens skönhet ska finna en styrkereserv som vara hela livet. - Rachel Carson

Skönheten finns överallt. Den finns i tusenskönorna, i vitsipporna i skogen, i det gröna vårgräset. När vi vandrar genom livet blir vi styrkta av att lägga märke till skönheten. Den är en påminnelse om den skapande andliga kraft som uppfyller världen.

När vi har våra goda dagar, kan vi känna vår egen skapande kraft växa tack vare skönheten omkring oss. Har vi en dålig dag, kanske solnedgången kan hjälpa oss att komma ifrån våra egna problem ett ögonblick, och vi kan få tröst och inspiration av dess storslagna skönhet.

Till och med ett svårt oväder kan ge oss en fingervisning om att det finns en kraft som är starkare än vår egen. Den skräckinjagande skönheten hos blixtren och åskan övergår vårt förstånd, men den är något som hör till den jord vi lever på.

Vad kan jag lära mig av naturen idag?

Annons:
Tuva-Lena
7/1/12, 11:02 AM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#1

..att den är vår bästa vän. Hur du än känner dig så kan du alltid vända dig till Moder jord och berätta om dina känslor. Du är alltid välkommen i Naturen och behöver inte vara särskilt trevlig om du inte känner för det.

Bara gå där och hämta ny kraft, prata för dig själv eller gråta ut, skratta eller svära ve och förbannelse. Hon dömer ingen. Energin du får av att umgås med henne går inte jämföra med någonting annat. Hos henne öppnar du dina innersta portar och var någon annastans får du/kan du göra det?

Bless Her!Kyss

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Pagan
7/1/12, 11:55 AM
#2

låter härligtGlad

Om du tror att du vet allt, är du dåligt underrättad

Sajtvärd Tarot

Ians
7/1/12, 12:54 PM
#3

Kyss

Shigne o tack för dagens tänkvärda ord!

Upp till toppen
Annons: