Etiketthealing
Läst 879 ggr
Tuva-Lena
2013-01-15, 10:06

Healingkvällarna

Jag vet inte hur ni andra upplever dom, men blir dom inte lite opersonliga när man inte ger feed back efteråt?

Tidigare hade vi healingen i en låst tråd och efter healingstunderna så gav alla feed back till varandra. Man får liksom känslan nu, att det "kvittar" hur själva healingen upplevdes, bara att man har gett eller fått. Om inte annat så borde de som ger healing få ett kvitto på att man faktiskt har ägnat en stund åt att skicka till andra.. eller vad tycker ni?

Jag tror också, att de som tar emot healing behöver få den uppmärksamhet efteråt som en feed back ger. Feed back:en blir samtidigt en fortsättning på själva healingen.. förstår ni hur jag menar? Uppmärksamhet är den bästa healing man kan få, näst efter healingstunden i sig då..

Jag hoppas att ni inte tar illa upp av mina funderingar..Kyss

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Elpida
2013-01-15, 12:45
#1

Du har alldeles rätt Tuvan och jag hoppas verkligen att om någon upplevde något särskilt så skriver man det. Om man inte vill skriva ut allt kan man ju ge en hint om vad det handlade om så kan den som känner sig berörd ta kontakt via pm, eller?

Jag har själv varit dålig på att skriva efteråt men det beror, tyvärr, på att jag blir så himla trött och har somnat de senaste gångerna…Skäms

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Tuva-Lena
2013-01-15, 13:13
#2

Ja jag förstår att det är lätt att somna, det gjorde jag också ibland.Skäms men visst blir healingen mer komplett om man pratar om den efteråt..?

Vet inte hur andra upplever det, men vissa gånger upplevde jag nada och noll, ingenting. Såna gånger tror jag det är viktigt att tala om det. Det behöve rinte bero på den som skickar utan kan vara den som tar emot healingen som inte har varit riktigt "mottaglig" av skilda anledningar. Det är ju energi vi sänder och har "ledningarna" för stort motstånd så går den inte fram. Motståndet kan utgöras av många faktorer, inte bara att man inte tror på det.

Healing uppfattas fortfarande som någonting suspekt av många, därför tror jag att det är viktigt att man tar tag i dem som inte upplever nåt, för att ev ge en rimlig förklaring till varför man inte får den känsla som man trodde sig skulle få uppleva. En del kanske testar en gång, ger den en chans s a s, och antingen blir man healingambassadör i fortsättningen eller så ratar man den en gång för alla: Det funkade ju inte, säger man! Därför, ta tag i alla som får healing, speciellt dem som inte testar den återkommande..

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Starta en egen diskussionssajt!

För föreningen, klubben, klassen, skolan, bloggen, hobbyn, intresset, spelklanen, familjen, kompisgänget, bostadsrättsföreningen, samfälligheten...

Kom igång på några minuter. Gratis förstås!

Ians
2013-01-15, 13:45
#3

Jag förstår din tanke Tuvan. Och har skrivit in det i healingtråden….att det är bra med lite feedback. Både för dem som taremot o dem som skickar.

Tuva-Lena
2013-01-16, 10:02
#4

Glad

Tack Ians..Kyss

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

shigne
2013-01-16, 10:18
#5

Javisst är det så!!!

Om jag upplever en massa under healingen, så känner jag en oerhörd tacksamhet att nån känner igen sig, eller åtminstone har en kommentar.

= Bekräftelse på nått vis.

Likaså är det helt okej att man inte känner nånting, och det gör absolut ingenting att man skriver just det! För på nått vis är det också en bekräftelse, en bekräftelse på att jag inte är så tokigt ändå, det finns fler än jag som inte upplever nånting.

Jag har försökt skriva efter healingen, men eftersom jag kände mig rätt ensam emellanåt, så rann det bara ut i sanden.

Så här kanske tänket går?; ok….healing, men till vilken nytta, vem bryr sig om att jag lägger mig och skickar? Det är ju iallafall ingen som "säger" nått…

 

 

Ians
2013-01-16, 16:32
#6

Själv skriver jag oftast dagen efter i tråden. för jag vill att de som varit med inte skall skynda till datorn…utan låta healingen vagga dem till ro Flört

zzzoder
2013-01-16, 21:44
#7

Jag brukar skriva feedback på vad jag som mottagare känner.. senaste 2-3 veckorna dock så har det varit dåligt med de… men jag tycker absolut att de bör vara mer eller mindre "krav" .. åtminstonde som mottagare då jag kan tänka mig att de som sändare gärna vill få bekräftelse på olika kännslor de får till sig.

samtidigt så känner jag som mottagare att det är väldigt intressant och bekräftande för de övre-krafterna existerar genom att få höra vad ni som sändare får till er.

Mer feedback åt folket! :) Cool

Ians
2013-01-17, 03:08
#8

Absolut zzzoder! :)

Upp till toppen